Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Търся надежна схема за направата на ефекти за китара също и частите който ще ми трябват за целта и ако може да разясните как мога да си направя хубав пред усилвател благодаря предварително.

Отговорено
Търся надежна схема за направата на ефекти за китара също и частите който ще ми трябват за целта и ако може да разясните как мога да си направя хубав пред усилвател благодаря предварително.

На какви ефекти?На коя марка?На кой модел?

Частите си ги пише на схемата.

А как да го напраивш- с труд и знания.

На така зададен въпрос едва ли някой ще може да ти отговори адекватно.Задай конкретен въпрос за да ти се отговори с конкретен отговор.

Темата е за раздел "Изработка и ремонт",ако изобщо просъществува.

Отговорено (Редактирано)

как изпуснахте http://www.runoffgroove.com/ бе колеги

пич, аз съм правил Ruby Amp-а от този сайт. струва си играчката :)

PS: Темата наистина е за "Изработка и ремонт". Там можеш да намериш още информация за DIY ефекти.

Редактирано от noflip
Отговорено

Пишеш "mxr distortion +" в Гугъл и даваш търсене на изображения.

Първото нещо, което ти излиза е това - обикновен дистер със среден гейн, нищо особено за изработка и като ефект. Цена за частите - между 15 и 25 лева. ;)

Успех :hysterical:

Отговорено
ами някой тестван !>

Не си помагаш с тея отговори!

Добре де кажи поне какъв ефект искаш -дисторшън,овърдрайв,тремоло,нойс гейт,ривърб,фъз,дилей.......

После кажи за какъв стил музика или поне като характер какво търсиш,в какъв усилвател ще се пуска.

След това кажи какви са ти познанията,възможностите и с каква сложност искаш да е ефекта.

Това са само част от въпросите,на които трябваше да отговориш още в първия си пост без да те питам.