carnalsoul Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги ! Смятам да си модвам китарата малко и реших да е окабеля наново като и сложа 2 хъмбъкър-а , Split Coil суичове и Volume потенциометри за всеки канал по отделно. Помислих над листа хартия час два и това успях да измисля , та искам по-компетентните във Форума да дадат по едно рамо вярно ли мисля или грешно П.П. Съжалявам за грозната схема просто не знам със какво да начертая по хубава на компютъра Редактирано Септември 11, 2009 от carnalsoul Цитирай
carnalsoul Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 След като се позамислих малко над това което съм начертал , видях , че при Split позицията на ключето ще имам последователно свързани намотки , тук вече познанията са ми малко плитки и само помня , че маи при този вид свързване адаптерът работи като Single Coil , но без характерния шум . Възможно е да греша Цитирай
carnalsoul Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Моля някой от модераторите да изтрие темата абсолютно в грешна насока съм е почнал , след доста четене из интернет осъзнах , че схемата е доста грешна и няма смисал да бистрим тук грешни схеми . Благодаря предварително след като начертая новата схема по възможност вярна тогава ще пусна темата Цитирай
antonium Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 http://www.seymourduncan.com/images/produc.../501005-110.pdf Цитирай
carnalsoul Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Благодаря за тези схеми , намерих куп други , но тези не бях . Само последно запитване имам : Там кадето са запоени екраниращия проводник и зеления проводник (предполагам началото на южната намотка при SD) третия пин на потенциометъра също е запоен нали ? Защото е странно закривен и не мога да разбера дали не се използва или е запоен на едно място със двата проводника към масата (което според мен е правилния вариант). Редактирано Септември 12, 2009 от carnalsoul Цитирай
Recommended Posts