Jump to content
Българският форум за музиканти

Squier Telecaster Standard Or Classic Vibe


bluelemon

Recommended Posts

Спрял съм се на тези две китарки и ще се радвам на отзиви. Ще сменям сегашната ми резачка Cort X6 с нещо по рокаджийско. По всичко личи че classic vibe е по добрия вариант. Адаптерите са алнико, грифа е кленов и пише че е от едно цяло парче, само ме притеснява това pine body да не е някой чам от стара планина. То и за стандарт модела не се знае ама аз затова и питам. Ходих до райзинг форса и имаха само едно афинити теле, което успях да пробвам за кратко. Тъкмо местеха магазина. Тези дни пак ще ида да видя какво има, но ще се радвам и на мнения от първа ръка. 10x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:-( Сори за оффа но мислил ли си за телето - кустом (тая с двата хъмбъкера ) Имам такава и ми смятам че е доста прилична за 400-те лева клучовете държат (никога не ми се е разтройвала ) адаптерите са приятни .... може просто от любопитство да я пробваш ..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

billymilano хубав е скуайъра след 6 мин. спор няма. Знаеш ли кой модел е? Стандарт серията всичките са rosewood фингър борд, а classic vibe е клен, но тялото е само това бялото което е на сайта на squier. Така че едва ли свири на случаен squier.

BWC благодаря, но точно затова сменям мойта китара, не искам хъмбъкъри. И след доста четене съм се спрял на тези два модела телета. Само да можеше и да ги пробвам :-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Classic Vibe серията е по-добра. Само винаги съм се чудел защо класик вайб телетата са от иглолистно дърво, но карай, защото пък Standard са от агатис, което не мисля, че е по-добър материал. Все пак пробвай и двете, защото не винаги общоприетото за по-добро може да е такова и за теб :girl_witch:

 

off: къде местят РФ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:girl_witch:

 

има китари от иглолистни дървета? :girl_witch: вие е*авате ли се с мен?? :girl_witch:

някой да даде повечко инфо, моля. винаги съм смятал, че китари от такова не се правят и не съм си правил труда да разгледам. как звучат? какъв звук вади дървото?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къде местят РФ

 

Ами малко сложно е за обяснение защото незнам точния адрес. Иначе се намира на 20 метра от вердито което е на центъра. От верди тръгваш към подлеза да слизаш към киното и точно на ъгъла :) Дано си разбрал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.