bluelemon Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Спрял съм се на тези две китарки и ще се радвам на отзиви. Ще сменям сегашната ми резачка Cort X6 с нещо по рокаджийско. По всичко личи че classic vibe е по добрия вариант. Адаптерите са алнико, грифа е кленов и пише че е от едно цяло парче, само ме притеснява това pine body да не е някой чам от стара планина. То и за стандарт модела не се знае ама аз затова и питам. Ходих до райзинг форса и имаха само едно афинити теле, което успях да пробвам за кратко. Тъкмо местеха магазина. Тези дни пак ще ида да видя какво има, но ще се радвам и на мнения от първа ръка. 10x Цитирай
billymilano Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) след 6-та минута Редактирано Септември 11, 2009 от billymilano Цитирай
BWC Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Сори за оффа но мислил ли си за телето - кустом (тая с двата хъмбъкера ) Имам такава и ми смятам че е доста прилична за 400-те лева клучовете държат (никога не ми се е разтройвала ) адаптерите са приятни .... може просто от любопитство да я пробваш .. Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 billymilano хубав е скуайъра след 6 мин. спор няма. Знаеш ли кой модел е? Стандарт серията всичките са rosewood фингър борд, а classic vibe е клен, но тялото е само това бялото което е на сайта на squier. Така че едва ли свири на случаен squier. BWC благодаря, но точно затова сменям мойта китара, не искам хъмбъкъри. И след доста четене съм се спрял на тези два модела телета. Само да можеше и да ги пробвам Цитирай
RZArector Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Classic Vibe серията е по-добра. Само винаги съм се чудел защо класик вайб телетата са от иглолистно дърво, но карай, защото пък Standard са от агатис, което не мисля, че е по-добър материал. Все пак пробвай и двете, защото не винаги общоприетото за по-добро може да е такова и за теб off: къде местят РФ??? Цитирай
noflip Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 има китари от иглолистни дървета? вие е*авате ли се с мен?? някой да даде повечко инфо, моля. винаги съм смятал, че китари от такова не се правят и не съм си правил труда да разгледам. как звучат? какъв звук вади дървото? Цитирай
billymilano Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 обикновен стандарт си е на презентацията на Ейдриън Смит Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 къде местят РФ Ами малко сложно е за обяснение защото незнам точния адрес. Иначе се намира на 20 метра от вердито което е на центъра. От верди тръгваш към подлеза да слизаш към киното и точно на ъгъла Дано си разбрал. Цитирай
Recommended Posts