rinti Отговорено Септември 18, 2009 Автор Share Отговорено Септември 18, 2009 А искам да попитам тъй като другата седмица ще ми доставят 1-ва струна мога ли да пипам тръс рода с 3 струни и другата седмица като сложа 1-ва да не стане нещо? Айде ако някой може да ми каже щото много ме притеснява иначе ей сега си тръгвам и към 8 че съм при баса така че ако някой каже нещо да е до тогава че после ще е късно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 не, не става трябват ти всички струни даже като сменяш марките може да ти се налага да нагласяш наново тръст рода. И при всяко въртене на тръст рода трябва да се настроиваш не забравяй. И не си взимай единична струна няма смисъл ще се различава драстично по тон по-добре си вземи един комплект Стагг за 20 лв може да са гадни струни ама е по добре от 1 струна която звучи различно от останалите. Виж си все пак и бриджа някои модели правят проблеми може да ти се е променила височината на струните. В общи линии ако спазваш инструкциите в клипчетата дето съм пуснал няма да имаш проблеми с настройката (спазвай и последователността иначе става сложно) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Септември 18, 2009 Автор Share Отговорено Септември 18, 2009 Ами ОК тогава стагга са 16лвл за сега няма ресурси за повече утре ще намеря някав шестограм да пробвам да не е от височината на струните да се надяваме че ще е от там ама ме съмнява.Все пак БЛОГОДАРЯ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Хари Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 басиста на моята група и неговия бас е стагг и прави същия проблем.. решението е да хванеш шестограма и да поиграеш на болта на грифа )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Септември 20, 2009 Автор Share Отговорено Септември 20, 2009 Блогодаря на всички които се отзоваха Значи тъй като изникнаха непредвидени разходи реших да регулирам тръс-рода с 3 струни и вчера направих каквото направих и днес проблема го нямаше.Като си купя нов комплект струни пак ще го регулирам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts