Red Rose Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 MY HERO Защо съм тук сега Защо не се размия просто в съня И пак се спускам в ноща да диря нечия ръка Летя си в мойта приказна страна От унеса излизам и понякога се взирам в пепелта На отминали битки и повехнали цветя На огньове стари, горяли в мойта душа. Умирам и се раждам, но все по-трудно става В горите вечни да диря забрава Очите си отворих и видях тъмнината Студът оловен ограби светлината В луда надпревара времето тече Мечтите ми безмилостни изсмукаха всички сълзи от твоето лице В безмерна пустиня лежиш ти сега И чакаш там безсилен да се слееш с пясъка. Умираш бавно, дълбоко вътре в мен, Умираш от стрела отровна поразен. Която изпратих към тебе със смях В опиянението на този свещен грях, изгарящ всичко във моя храм обичан и мразен, безмерно желан. Във филм един умираш Три пъти подред В песен на един позабравен поет. Ти си, да, моят герой, Подложен на изпитания безброй. Но кой си ти, защо съм тук сега Защо не се размия просто в съня. Цитирай
slavito_ Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 текста не е лош.. има добри моменти, дори оприличавам моя стил на писане преди 2 години ако е за песен ... трябва му доста обемна преработка.. Цитирай
Red Rose Отговорено Септември 23, 2009 Автор Отговорено Септември 23, 2009 Е, мерси. Този текст съм го писала преди две години Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 (Редактирано) Вече забелязвам тази грешка при трима души тук. Само за протокола: пише се нощТа. Иначе текстът е доста приятен, макар да мисля, че приляга повече за писана поезия, отколкото за текст на популярна песен. Редактирано Октомври 22, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts