Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 45
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Вече ти го казах в Скайп, но нека се разпиша и тук, че се е получил чудесен диалог помежду ви в кавър на любимата ми българска група. Много ми хареса гласът ти! :greenball:

• 5 months later...
Отговорено

хахаха

пропуснал си " мбез една сълза на рамоо"

а

"мбьде както обичта"

"силна хи горчива"

тва го чух, но щях да кажа,че е естрадно, не точно на цигански хихих

много сериозна работа и ти, и БЗ, мерси за линка!!

Отговорено

Буквално кръчмарско пеене и свирене. Със типичните неточности във времената. Както и да го слушам си ми звучи като миди тамън излязло от хитър петър, без грам корекция при смесването.

За пеенето ми звучи като тинейджърско. Все едно слушам някой 13-14 годишен пубертет. С типичното детско пеене. Изпято е тихо с шепнене на микрофона без глас без емоция .. звучи ми равно и плоско. Пеене за бек вокал, само че тихо. На някои места вокала е неритмичен. Свалям шапка за вярното интониране при пеенето.

Пздрави на Блу за китарката.

От мене беше критиката, след всички похвали да има и едно лошо мнение :secret:

Отговорено (Редактирано)

@Pif - абсолютно съм съгласен с теб! Освен нещата, които спомена, има и други кофти - на мен вокала ми е силен (а не тих) и барабаните звучат гадно, именно заради корекциите. Освен това припева е груб, а не шепнещ. И мерси за комплимента - как искам да имам фалцета, който имах на 13...

Май още ти киселее онова грозде (ти знаеш кое) :icon_shithappens:

Редактирано от Ивелин
Отговорено

Под ТИХ имах впредвид тихо пеене а не тихо като баланс в сравнение с другите музиканти. Беквокалите по принцип не пеят тихо. Ти си пял тихо близо до микрофона. Равно и безчувственно типично като бек вокал.

:D

Ти за кое грозде говориш ???? Нещо съм изтървал. Май нещо си ми сърдит, че в една друга тема искаше да ме бесиш :music336:

Отговорено

Не бе - шегувам се! :greenball:

Защо да искам да те беся, след като толкова ме забавляваш из всички теми :hysterical:

А по тази - вокала освен, че е неритмичен - не е интониран толкова добре и се чуват фалшивини постоянно, защото не съм ползвал аутотюн...

Не знам защо сваляш шапка - бъзикаш се или не си чак такъв специалист? :rolleyes:

Отговорено (Редактирано)

фалшив си Кръчмарино мръсен... :greenball::hysterical:

на Маестро Пиф му станало е съвестно за резливия коментар, та е решил да посмекчи като те похвали за нещо.

да не си ПОМИСЛИШ, че се заяжда...

Редактирано от Viara Ivanova