Telerig Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Браво Ивак...чакаме солото! Че много липсва...пък като го направите може и един джем да ударим върху темата Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Update: Наказателния отряд се намеси... BlueZone на китарата! (линка е в началото) Цитирай
checho Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 браво - голяма работа се е получила! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Ооооо, как обичам музикални диалози... между маниаци! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Вече ти го казах в Скайп, но нека се разпиша и тук, че се е получил чудесен диалог помежду ви в кавър на любимата ми българска група. Много ми хареса гласът ти! Цитирай
annimm Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Поздравления, нямам думи просто! Наистина много добра работа!!! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 хахаха пропуснал си " мбез една сълза на рамоо" а "мбьде както обичта""силна хи горчива" тва го чух, но щях да кажа,че е естрадно, не точно на цигански хихих много сериозна работа и ти, и БЗ, мерси за линка!! Цитирай
Pif Отговорено Март 7, 2010 Отговорено Март 7, 2010 Буквално кръчмарско пеене и свирене. Със типичните неточности във времената. Както и да го слушам си ми звучи като миди тамън излязло от хитър петър, без грам корекция при смесването. За пеенето ми звучи като тинейджърско. Все едно слушам някой 13-14 годишен пубертет. С типичното детско пеене. Изпято е тихо с шепнене на микрофона без глас без емоция .. звучи ми равно и плоско. Пеене за бек вокал, само че тихо. На някои места вокала е неритмичен. Свалям шапка за вярното интониране при пеенето. Пздрави на Блу за китарката. От мене беше критиката, след всички похвали да има и едно лошо мнение Цитирай
johniebgood Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 ^Доста сурова критика, особено на фона на това, което битува из форума. Цитирай
Ивелин Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) @Pif - абсолютно съм съгласен с теб! Освен нещата, които спомена, има и други кофти - на мен вокала ми е силен (а не тих) и барабаните звучат гадно, именно заради корекциите. Освен това припева е груб, а не шепнещ. И мерси за комплимента - как искам да имам фалцета, който имах на 13... Май още ти киселее онова грозде (ти знаеш кое) Редактирано Март 11, 2010 от Ивелин Цитирай
Pif Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 Под ТИХ имах впредвид тихо пеене а не тихо като баланс в сравнение с другите музиканти. Беквокалите по принцип не пеят тихо. Ти си пял тихо близо до микрофона. Равно и безчувственно типично като бек вокал. Ти за кое грозде говориш ???? Нещо съм изтървал. Май нещо си ми сърдит, че в една друга тема искаше да ме бесиш Цитирай
Ивелин Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 Не бе - шегувам се! Защо да искам да те беся, след като толкова ме забавляваш из всички теми А по тази - вокала освен, че е неритмичен - не е интониран толкова добре и се чуват фалшивини постоянно, защото не съм ползвал аутотюн... Не знам защо сваляш шапка - бъзикаш се или не си чак такъв специалист? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 (Редактирано) фалшив си Кръчмарино мръсен... на Маестро Пиф му станало е съвестно за резливия коментар, та е решил да посмекчи като те похвали за нещо. да не си ПОМИСЛИШ, че се заяжда... Редактирано Март 13, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
Recommended Posts