SlipFly Публикувано Ноември 28, 2005 Публикувано Ноември 28, 2005 Здрасти Тъй като в групата ми в момента няма барабанист искам да питам разбирачите дали има начин примерно да си запиша барабаните на диск..и така през дискмен в пулта за репетиции става въпрас.. благодаря предварителНО Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 да,доста лесно при това....дори не е нужно да мислиш сложни схеми,може да ги вкараш на каналеее,ако имаш преходници де Цитирай
SlipFly Отговорено Ноември 28, 2005 Автор Отговорено Ноември 28, 2005 да,доста лесно при това....дори не е нужно да мислиш сложни схеми,може да ги вкараш на каналеее,ако имаш преходници де смисал такъв само кабела ми е проблема малак>голям? какво точно ми трябва? :think: Цитирай
f1_sound Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 (Редактирано) Продават готови кабели с различни накрайници и не са никак скъпи Ако искаш може и да си запоите не е трудно а какъв ще е кабела зависи в кой вход на пулта ще го вкараш, а сигурно от дискмена излиза малък стерео жак Редактирано Ноември 28, 2005 от f1_sound Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Аз го карам на мп3-плеърче (малко) и в него турям едни груби хамонди и мугове , имам кабел "малкъ жак-два големъ жака" и направо в стереовхода на миксера ... Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 ми трябва ти кабел jack-jack,малък който да ти излезе от дискмена,на единия му край туряш преходник малък-на-голям-жак(джак)и го ръгаш у пулта на канал примерно,тва е най-лесно и бързо,ако пулта ти нема малки jack-ове входове.даже не ти требе жак на два жака,жак на жак е ок. Цитирай
SlipFly Отговорено Ноември 29, 2005 Автор Отговорено Ноември 29, 2005 ахаааа..добре разбрах точно какво ми трябва) мерси на всички Цитирай
Recommended Posts