Aquarelle Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Като сътворя нещо с акустични барабани ще го пусна и ще се радвам да чуя мнението ти за съответните Пък и по отношение на смесване и тем подобни, все още не съм в категорията на напредналите Цитирай
BoneLessChicken Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Нещо май не ти работи линка Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Не работи по тази причина...току-що разбрах Цитирай
Telerig Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Аз само мога да поднеса суперлативи за китарното изпълнение...не бях слушал авторката в това и амплоа, обаче се справя чудесно Поздрави и за готината идея...Джърни са ми голяма слабост, ( както и Флойд ) Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Благодаря Старая се да се развивам Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 15, 2009 Отговорено Септември 15, 2009 То бива чудеса, бива, ама... Чета за китари, чета за оборудване и софтуер... И все мълчах. Сега чакам само хубави неща! Все по-хубави! Цитирай
fildi Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 много успокояващо парче! лично мен ме предразполага към релакс, размисли, примесени с малко меланхолия... С две думи е супер ! Наистина много ми допадна! Браво Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Very well done! Беше ми много приятно да го изслушам. Обичам успокояващо-замисляща музика. Липсва малко само фретлес, както каза Ивелин... Поздравления! ПП.: За пиано и аз използвам семпли на Bosendorfer 290. Цитирай
Telerig Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Между другото има едно парче на Liquid Tension Experiment което също е много подобно като усещане - Freedom Of Speech се казва и ми е с любимо соло на китарата Цитирай
Recommended Posts