aleksandurg Публикувано Септември 8, 2009 Публикувано Септември 8, 2009 Искам да си сменя прагчетата собственоръчно мисля че ще се справя но никаде в интернет не намирам сайт , от който мога да си ги поръчам прочетох доста теми в форума , но никаде не срещнах такъв сайт а само имена и телефони на лютиери .... ако някой може да ме насочи ще съм му много благодарен , от Свищов съм . Цитирай
dandilov Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Зависи за каква китара ти трябват... В ebay има богат избор. Ето един примерен линк с евтина доставка: http://cgi.ebay.com/Genuine-Fender-Standar...id=p3286.c0.m14 Цитирай
spineless Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Tук имат богат избор, http://www.allparts.com/ Пращат и за България ма е 18$.... Цитирай
aleksandurg Отговорено Септември 8, 2009 Автор Отговорено Септември 8, 2009 Ами те са за една стара акустичка , мераклия съм да я реставрирам но май като гледам не си заслужава парите а и може дане оцеля точните прагчета тези са леко завити като полудъга а моите са прави Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Прагчетата са криви щото са на фендер :godbless: Сега сериозно. Защо пък трябва задължително да е онлайн магазина? В България се продават прагчета при Капъша в София. Мисля, че и на други места. В xxxx май имаше прагчета. Друг е въпросът, че не си написал във форума от кой град си. Цени за прагове не мога да ти кажа, но нищо не пречи да вземеш телефоните от този форум и да звъннеш и разпиташ Успех! Цитирай
spineless Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 E то Свищов май град беше Искам да си сменя прагчетата собственоръчно мисля че ще се справя но никаде в интернет не намирам сайт , от който мога да си ги поръчам прочетох доста теми в форума , но никаде не срещнах такъв сайт а само имена и телефони на лютиери .... ако някой може да ме насочи ще съм му много благодарен , от Свищов съм . Цитирай
aleksandurg Отговорено Септември 8, 2009 Автор Отговорено Септември 8, 2009 Ами попитах за онлайн магазин защото съм от Свищов и нямам възможност да пътувам до големите градове само за едните прагчета .. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Сори, моя грешка. Все пак си го напиши и в профила. Обади се по телефона на софийските фирми и питай какви прагове имат. Предполагам, че всички работят с куриери. Цитирай
Recommended Posts