Додо Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Ееееееее, как сте се събрали!!! Супер е станало! Сцепвате, особено на Lack Of Comprehension! Цитирай
Opeth Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Ее, любимия ми албум. Всички трябва да правят кавъри само на него. Много се изкефих, на Overactive Imagination най-вече. Ама точно Individual Thought Patterns ли намерихте да свирите без басист... това си е светотатство бе хора. Гласувам за това да изсвирите The Philosopher! И имам оплакване, форума няма иконка на басист! Цитирай
hed Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Аз имам забележки само към барабаниста Ясно е че тия парчета са трудни към невъзможни за изсвирване, ама Overactive нямаше нищо общо на моменти Иначе евала на китаристите! Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 30, 2009 Отговорено Ноември 30, 2009 (Редактирано) Кавъра на Lack of Comprehension е много добър! Малко солото е различно, ама става! Редактирано Ноември 30, 2009 от horsefucker Цитирай
Recommended Posts