Ивелин Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Що бе, барабанчето е в стил Michael Jackson през 90-те Цитирай
bulby Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Хахах, е това не съм го очаквал от теб, но поздравления за доброто вписване в този така характерен стил! Ако бях Митьо Пайнера веднага те взимам Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Не мога, тая музика ша ма пръсссне... Жестоко си се справил! Ето и част от текста (за всички желаещи да вкусят от "формулата на успеха"): Колко пъти аз се молех да те видя пак, да се върна аз при теб, мое слънчице, моето сърце плаче пак за теб, плаче и се моли то, да си вечно с мен, завинаги, моя любов. ( 2 ) Няма кой да разбере, колко тежко е без теб, сълзите мои как текат, душата ми как гори, любовта която ми дари, няма никой да раздели, вярвай ти че е така, обичам те, завинаги. И нека всички разберат нашата любов и не страдат вечно те, като нас със теб… ----------------- Сега ако го пуснеш и за джем, вероятно и други наши съфорумци ще ни зарадват с... неподозирани способности. Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Ми да! Нека да дадем малко поле за изява и на клавиристите... Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Септември 5, 2009 Автор Отговорено Септември 5, 2009 Хам чи пейти де Ни съм ва спрял. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Аз се притеснявам. Нека първо Ивелин... И тогава... може би с половин уста да признаем пред себе си, че този стил беше несправедливо пренебрегнат в анкетата за "Парче на форума"... Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Поп-фолка?! Е какьв е тоя стил - грьцко/срьбско парче с БГ текст? Иначе аз ще сьм 1-ви, ако Иво пусне парчето в "Джем"! Сериозно, ако народни музиканти забият - ше ни изпопадат чiнетата! Цитирай
Sandman Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 The file link that you requested is not valid. Ми излиза. И на 2-та файла. Можеш ли да го качиш пак? Цитирай
Recommended Posts