момиче Публикувано Септември 2, 2009 Share Публикувано Септември 2, 2009 Здравейте всички! Знам че има милиони теми за уроци по китара, но надявам се, ще разберете, че не ми се занимава да ги преглеждам всичките. Така... Аз съм момиче на 14г. Имам огромно желание да се занимавам с музика като хоби. От няколко месеца дрункам акорди, опитах и няколко песни от ю тюб, но не мога сама. Просто не става и се отчайвам. Баща ми няма време да ме научи... Търся учител, който да има възмойност да ми дава уроци през уикенда. Веднъж седмично, всичко накуп - теория, солфеж, свирене. Искам да свиря рок, нео пънк, кънтри, а с голям кеф бих опитала и фламенко. Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите към някого (около х-л Плиска (не в читалище)). Нека да е в тази тема, а не по ЛС, за да може да е от полза на някой друг :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Много изисквания имаш ако искаш добър учител не трябва да те бърка къде се намира (стига да е в твоя град) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
момиче Отговорено Септември 7, 2009 Автор Share Отговорено Септември 7, 2009 Така е, но през учебната година няма да имам много време, а пътуването с градския транспорт в задръстванията и китарата на гърба определено отнема доста време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 22, 2009 Share Отговорено Септември 22, 2009 От темата ти за самопредставяне стигам до тази Като до скоро живущ на Плиска имам един приятел, който дава уроци по класическа, а след това и електрическа китара. Завършил е Консерваторията с класическа китара и доколкото знам хората са доволни от него и то доста Ако искаш ще говоря с него допълнително дали има свободни часове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Solidus Отговорено Септември 25, 2009 Share Отговорено Септември 25, 2009 И аз съм в този район и търся учител, тъй че споделете дали има напредък. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Октомври 14, 2009 Share Отговорено Октомври 14, 2009 Не е около Плиска, но все пак погледни тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts