Cliff_Burton Отговорено Ноември 18, 2009 Отговорено Ноември 18, 2009 Ако някой от София или Търново иска албума на диск да ми прати ЛС. Преди няколко дена се видях с бандата, ходих им на репетиция, размазах се и ми дадоха десетина диска за раздаване Цитирай
rocksz Отговорено Ноември 22, 2009 Автор Отговорено Ноември 22, 2009 за свободен download на албума може да посетите и тук Цитирай
rocksz Отговорено Декември 8, 2009 Автор Отговорено Декември 8, 2009 Двудневен музикален фестивал за всички млади (на възраст или по дух) старозагорци с участието на старозагорски рок, метъл и хип-хоп групи. Приходите от фестивала ще бъдат дарени в кампанията "Да запазим историята на Берое на филмова лента" за направата на документален филм за историята на "Берое". Участници: Little Bitch Company - рок No Recharge - рок Filipopolis - прогресив рок Lake of Flames - рок Foetcide - метъл СТЗ отбора - хип-хоп Samm the Man and Ramones - бийтбокс Art From the Heart - брейкденс The Grasseaters - рок Rusnaka Records Band Troskot- метъл До няколко дни ще има и нови групи, добавени в списъка. Началото на всяка фестивална вечер е от 19ч. а края е неопределен. Място: Общинска спортна зала /бивша зала "ДЗУ"/ Улица: бул. "Никола Петков" 10 Град: Стара Загора Цитирай
rocksz Отговорено Декември 24, 2009 Автор Отговорено Декември 24, 2009 Весела иЩастлива Коледа на Всички!!! Бъдете РОК Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Много яко!СУПЕР СТЕ! Най-много ми харесаха "Към пясъчния свят" (особено терците в началото) и "Кралят и краят"(най-вече текста). И другите текстове къртят. Поздрави от Поморие! Весели празници! Цитирай
rocksz Отговорено Декември 25, 2009 Автор Отговорено Декември 25, 2009 Много яко!СУПЕР СТЕ! Най-много ми харесаха "Към пясъчния свят" (особено терците в началото) и "Кралят и краят"(най-вече текста). И другите текстове къртят. Поздрави от Поморие! Весели празници! Ааахаааа Помориеее, Помориеееее Поздрави и от нас Лятото ше се видим Цитирай
rocksz Отговорено Декември 28, 2009 Автор Отговорено Декември 28, 2009 малко снимки от БЕРОЕ РОК ФЕСТ Цитирай
rocksz Отговорено Декември 31, 2009 Автор Отговорено Декември 31, 2009 Весело посрещане на новата година.... наздраве Цитирай
rocksz Отговорено Януари 1, 2010 Автор Отговорено Януари 1, 2010 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички....много здраве, късмет и много рок Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Само леко ще намекна, че това е раздел за авторска музика, а не за монологично писане и отбелязване на снимков материал свързан със събития. Гледам аз тема с 1540 прочита и 38 коментара и се зачудих защо е така. Моля, малко по-полека и уцелете раздел "Какво, къде, кога?" когато описвате събития и снимков материал. Ако продължи еуфорията в тази тема и ще се наложи да взема мерки. Така рядко влизам в този раздел и затова съм изпуснал нещата. Цитирай
rocksz Отговорено Януари 1, 2010 Автор Отговорено Януари 1, 2010 (Редактирано) Редактирано Януари 1, 2010 от rocksz Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Мерси за разбирането! Успешна година на групата! Яки сте! Цитирай
Valionsen Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 (Редактирано) ето едно видео от 27.12.2009.....тва парче е на 17 години.... http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...utorID=40685466 Шум се вдига, шум до бога, шум и крясък, шум и бяс. Цялата страна в тревога - ето кризата у нас. В магазин докарват стока, цял народ натам търчи. Някой гръмогласно хока - тръгнал бил той без пари. пр: На опашката се чува страшен вой: "Как успели да разграбят млякото?" На опашката се чува страшен вой: "Как успели да: разграбят хляба, сгазят стара баба, да крадат по двама,как така?" Бабички, дебели, важни в магазина се въртят. С торби разнообразни на опашката крещят: "Кой си ти, че ме пререждаш?" "Аз съм - кой съм, що ма, кво!" "Най отзад ще се нареждаш!" "Ти там пак крадеш брашно!" Няма, няма оправия! Тва е нашата съдба. Караме я на просия и не знаем докога. Редактирано Януари 30, 2010 от Valionsen Цитирай
rocksz Отговорено Март 18, 2010 Автор Отговорено Март 18, 2010 Малко live от клуб Jam Ст. Загора Видео от Club JAM От JAM-а Цитирай
Cliff_Burton Отговорено Май 21, 2018 Отговорено Май 21, 2018 (Редактирано) Айде като най-голям фен на бандата да раздвижа малко темата Вчера Троскот пуснаха нов албум, може да го чуете тук: Редактирано Май 21, 2018 от Cliff_Burton Цитирай
Recommended Posts