Valionsen Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 хубави работи чета тука аз.....много добре...щастлив съм, честно....няма как следващия да не е още по-як...ще се постараем.... Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 22, 2009 Автор Отговорено Октомври 22, 2009 Благодарско за всички мнения .... Цитирай
Valionsen Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 хубави работи чета тука аз.....много добре...щастлив съм, честно....няма как следващия да не е още по-як...ще се постараем....до лятото предполагам Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Браво, хора, страхотни парчета! Супер много се изкефих! Мога ли да получа албума някак? Цитирай
Valionsen Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 като отидеш на сайта, кликваш върху плюсчетата отстрани на песните и си ги теглиш...а можем и диск да ти пратим по принцип....безплатно си го разпространяваме... Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 (Редактирано) Браво, хора, страхотни парчета! Супер много се изкефих! Мога ли да получа албума някак? албума може да се изтегли и от мп3 бг след регистрация http://troskot.mp3.bg/ или по скайп : troskot_band Редактирано Октомври 28, 2009 от rocksz Цитирай
Burton Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Страхотен е албумът! Поздравления и дано повече хора чуят музиката ви! Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 29, 2009 Автор Отговорено Октомври 29, 2009 Страхотен е албумът! Поздравления и дано повече хора чуят музиката ви! Благодаря Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Много ЯК ТРАШ!!! И аз съм от Стара Загора, ама нещо май не се познаваме.. Трябва да пийнем бира в дръмс Продължавайте напред! Цитирай
rinti Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 Много яко име и още по-яка музика, браво пичове! Цитирай
Cliff_Burton Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 @Stoyko - брат ти би трябвало да си ги спомня, предполагам, че когато си тръгнал по концерти Троскот вече са били излезли в творческа почивка Албумът наистина звучи доста добре, дори и сега, когато всякаква музика ни е на два клика с мишката, а преди 10-15 години, когато никой (почти) не беше чувал за интернет Троскот бяха нещо невероятно. Всъщност тук: http://www.sivosten.com/content.php?mode=a...t-na-vylka-2009 съм понаписал някои работи както за бандата, така и за албума Цитирай
rocksz Отговорено Октомври 30, 2009 Автор Отговорено Октомври 30, 2009 "а преди 10-15 години, когато никой (почти) не беше чувал за интернет Троскот бяха нещо невероятно!" Цитирай
rocksz Отговорено Ноември 12, 2009 Автор Отговорено Ноември 12, 2009 Браво, хора, страхотни парчета! Супер много се изкефих! Мога ли да получа албума някак? VOSTOK изтегли ли си албума...ако искаш CD пиши адреса си на лс Поздрави Цитирай
Recommended Posts