yellow nEuphoria Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 от мене записа, от брачеда пеенето... Не е много на ниво, но като за нас е добре, ако я учи и по-добре ще я изпее мисля. Така микрофона е с много гадно качество, защото е такав евтин от 5 лева. и се чуват повече ниски отколкото високи и за да си стои добре в микса съм длъжен да го режа отпред, а поради липсата на високи да ги вдигам и става неква гадна пищялка, другото което е много криви... по този повод можете ли да ми предложите микрофон-кондензаторен за записи до 200 лева... http://www.4shared.com/file/129462270/e63e...d_the_line.html Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 (Редактирано) Ах, любимо парче! Поздравления за вокалите и тригласа на китарното соло, и изобщо като цяло...но нали знаеш, че не добре записан вокал може да ос*ре пейзажа генерално? За това те сьветвам да намериш някакьв евтин клас на кондензаторни - примерно AKG. Моя в Amazon е $60 и вьрши работа. Моля те - оправи брейка в началото, както и обрьщението на 3-тия акорд на пианото (отдолу-нагоре: Си, Ре, Ла), че ми бьрка в... Ей за тва мразим раци и миди! Редактирано Септември 2, 2009 от Ивелин Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Поправка: Пропуснал сьм на напиша един тон от акорда: Си-Ре-Фа#-Ла и кьде е средния глас на края солото? Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Ето кьде бил! Драсни го, ако ти се занимава. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Там е работата, че понеже нямам много място на компа отсякъде съм с вст-та и изтривам проектите, след като ги прослушам няколко пъти... пък и колкото толкова, то темата не толкова като кавър, ами да скиваме колко е шибан тоя микрофон и нещо втора ръка или пък нов до 200 лв. поне студиен такъв със "паяк" и стойка Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Жалко...'щото много яко соло си изсвирил! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Ай стига бе... yellow nEuphoria, не знаех че си толкова добър, пък искаш съвети от мен в частност за това как да смесиш барабани. Тези тук къртят мивки направо. Беквокалите са страшни! За разлика от главния вокал, който е много пренапрегнат. Ебати солото... и звука! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 аз искам съвет, ама за съвсем други барабани като на Юръп примерно, Бон Джоуви, тия са обикновенни Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Саунда е готин, бтв тва "жива" китара ли е или софт? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 Еееее истинска е Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 Ето още http://www.4shared.com/file/129949548/d7d8...roud_Marry.html Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Еееее истинска е Супер, Ква е китарката и с кво си я записвал ако не е тайна? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 Squer Stratocaster Standart 1 ама с DIMARZIO HS3 на бриджа.. и софт от Amplitube Metal и с малко импулси съм омазвал там, а за Proud Merry акустична с пиезо в компютъра с малко овърдрайв и кабинет Цитирай
Telerig Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Йооу ман! Жестоко соло си изпраскал на Тото, само така! Бравос плейбека също кърти и тона на китарката ме кефи...имаш ухо да си направиш тона, а и "пръст" дето се вика на китарен жаргон...само незнам защо ти криви вокала толкова, може би от микрофона или от входното ниво...ако позволиш един съвет - дръпни го по-назад в микса да не седи толкова отгоре или ако искаш да е отгоре го компресирай повечко с добър компресор, че така много разваля хавата Поздрави! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 Да бе от микрофона е малко повече да му се строснеш и криви трябва да си намеря друг мик... Цитирай
Recommended Posts