Jump to content
Българският форум за музиканти

Toto - Hold The Line


yellow nEuphoria

Recommended Posts

от мене записа, от брачеда пеенето... Не е много на ниво, но като за нас е добре, ако я учи и по-добре ще я изпее мисля. Така микрофона е с много гадно качество, защото е такав евтин от 5 лева. и се чуват повече ниски отколкото високи и за да си стои добре в микса съм длъжен да го режа отпред, а поради липсата на високи да ги вдигам и става неква гадна пищялка, другото което е много криви... по този повод можете ли да ми предложите микрофон-кондензаторен за записи до 200 лева...

 

http://www.4shared.com/file/129462270/e63e...d_the_line.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, любимо парче!

Поздравления за вокалите и тригласа на китарното соло, и изобщо като цяло...но нали знаеш, че не добре записан вокал може да ос*ре пейзажа генерално? :punk_guitar: За това те сьветвам да намериш някакьв евтин клас на кондензаторни - примерно AKG. Моя в Amazon е $60 и вьрши работа.

 

Моля те - оправи брейка в началото, както и обрьщението на 3-тия акорд на пианото (отдолу-нагоре: Си, Ре, Ла), че ми бьрка в... :punk_guitar:

 

Ей за тва мразим раци и миди! :)

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поправка:

 

Пропуснал сьм на напиша един тон от акорда: Си-Ре-Фа#-Ла

 

и :) кьде е средния глас на края солото?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там е работата, че понеже нямам много място на компа отсякъде съм с вст-та и изтривам проектите, след като ги прослушам няколко пъти... пък и колкото толкова, то темата не толкова като кавър, ами да скиваме колко е шибан тоя микрофон и нещо втора ръка или пък нов до 200 лв. поне студиен такъв със "паяк" и стойка :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай стига бе...

 

yellow nEuphoria,

не знаех че си толкова добър, пък искаш съвети от мен в частност за това как да смесиш барабани. Тези тук къртят мивки направо. Беквокалите са страшни! За разлика от главния вокал, който е много пренапрегнат.

Ебати солото... и звука!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:o аз искам съвет, ама за съвсем други барабани като на Юръп примерно, Бон Джоуви, тия са обикновенни
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Squer Stratocaster Standart 1 :punk_guitar: ама с DIMARZIO HS3 на бриджа.. и софт от Amplitube Metal и с малко импулси съм омазвал там, а за Proud Merry акустична с пиезо в компютъра с малко овърдрайв и кабинет

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йооу ман! Жестоко соло си изпраскал на Тото, само така! Бравос плейбека също кърти и тона на китарката ме кефи...имаш ухо да си направиш тона, а и "пръст" дето се вика на китарен жаргон...само незнам защо ти криви вокала толкова, може би от микрофона или от входното ниво...ако позволиш един съвет - дръпни го по-назад в микса да не седи толкова отгоре или ако искаш да е отгоре го компресирай повечко с добър компресор, че така много разваля хавата:punk_guitar: Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.