IvanDTr Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 .........................А!и ми кажете какъв стил е т'ва (по-горе) Ехе! Това е стил създаден от Beastie Boys' в края на 90-те години. Нарича се може би vintage hardcore punk Смес от хип хоп, рап, етно, латино, рок, поп и др. с плътен звук на аналогови синтезатори, стари ритъм машини, доста звукови ефекти, скрачове. Крайният звук е състарен, за да достигне звука на електро фънка през ранните 80 години. По този начин се постига уникалният им стил, който с една дума може да се нарече "Поглед в бъдещето през миналото" Цитирай
Beio Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Аз съм за "топлия" джаз, определено... Цитирай
Topsun Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Колкото да съм за "топлия" джаз,толкова и не съм!Джаз е едно общо пониатие,което обединява адски много стилове.Определено студения джаз не е за всеки!Аз обичам да слушам групи като Tribal tech,които са далече от това понятие топъл или студен джаз,въпреки че обичам и "дъртия" суинг(така наречените джаз стандарти). Цитирай
Recommended Posts