Deep Purple Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 (Редактирано) Привет, вчера ми дойде идеята да направя сам песен и я изпълня в акустичен вариант, като я посветя на една приятелка Текста ще го напиша,но основния проблем е инструменталната част . Свирил съм малко на китара (по ноти,разни мелодии...), но акордите така и не ги започнах. Имам кухарка с найлонови струни, която хич не ми допада, но за акустична с мет. струни така и не събрах пари... Та единият вариант е да науча няколко акорда (което нз колко време ще ми отнеме) и върху тях да изпея нещо; опасявам се че техниката на пеене също ми е зле, но нещо бавно мисля, че ще мога да го докарам, разчитам и на хубавия си басов тембър Нещо такова ще да е : песен Ако споделите някоя по-лесна мелодия (бавничка) като тази от клипа (на 2-3 струни,някой друг акорд...), ще е най-добре и мисля че това ще е начина, ще си припомня нотите, а може и с табулатура. Компромисният вариант е да си намеря някоя хубава мелодия от песен като вокалната част да е от мен, как може да стане това? Сещам се че на Guitar pro tab можеше освен китарата и други инструменти да се пуснат? Свирил съм преди 2г ... Ами това , посъветвайте ме нещо, че сега ми е дошло вдъхновението за музика Иначе отдавна искам да се науча на пиано и китара да свиря. Романтична душа съм, както и творческа и се радвам ако направя една песен. Това може да ме мотивира да започна да свиря отново и то сериозно. Благодаря Редактирано Август 31, 2009 от Deep Purple Цитирай
factory81 Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Според мен е най - добре да вземеш китарата и да свириш по много и често. Така ем може да измислиш нещо, ем ще се научиш да свириш по - добре. Също така според мен колкото по - добре свири един човек, толкова по - голям шанс има за хубава мелодия !? П.С. Guitar Pro може всичко ! Цитирай
ste1977 Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 човече захвани се здраво с китарата,ако трябва спи с нея-не я пренебрегвай.Ако имаш идея за песен или текст и други музиканти могат да я направят и пак да си е твоя(авторска) бассиста от Варненската банда ONE-X http://www.myspace.com/onexgroup Цитирай
Recommended Posts