Delyan Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Ако ти е интересна музиката - копай, човече, колкото време имаш!!! Това, което ще научиш сам никой няма да може да ти го обясни достатъчно добре!!! Успехи!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Ако ти е интересна музиката - копай, човече, колкото време имаш!!!Това, което ще научиш сам никой няма да може да ти го обясни достатъчно добре!!! Успехи!!! :read: :inlove: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Ако ти е интересна музиката - копай, човече, колкото време имаш!!!Това, което ще научиш сам никой няма да може да ти го обясни достатъчно добре!!! Успехи!!! Това е истината, човече! Rock On!!! :guitar: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Еми хайде де!!! това е готина идея ( няма нужда да я минаваме пез "Предложения" Можем и за Дизайна да ударим едно рамо ако трябва Все пак си трябва да минем през предложения, мноо яка идея. Ще пусна едно предложения, ама вземете да го подкрепите, че последния път така като пренесох един офтопик и никой писа там, и нито модераторите нито админа му обърнаха внимание http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=663 Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Странно хубаво; такива мързелашки неща ме дразнят много, ма може би тва ти е чара... Нема сички да се хабим кат професорята, мда. И приличаш на рапер в аватара си, фейсдизайна ти е тиролска трела Цитирай
Recommended Posts