Fenix Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 (Редактирано) Някой скоро да е ходил на страницата на АМТ? Изглежда ще пускат преамп педал с 2 лампички вътре. Някъде пишеше 09.2009. Някой да има вътрешна информация? Мене ми е интересно да пробвам и 20ката де Сега съм на Fire_garden\'s Tubeman и ми е интересно да сравня двата http://www.amtelectronics.com/news/amt_ss-..._guitar_preamp/ http://amtshop.com/blog/26/ Редактирано Август 30, 2009 от Fenix Цитирай
DILETANT Отговорено Август 30, 2009 Отговорено Август 30, 2009 (Редактирано) АМТ отдавна имат преамп педал с две ламбета - Freak guitar и с едно ламбе SS-20. Ама се загледах на сайта им, че Freak guitar (сигничър на Матиас Елклунд) май са го спрели от производство. За да се чуе SS-11, трябва да се търсят семпли из нета засега. Редактирано Август 30, 2009 от DILETANT Цитирай
Black Bird Отговорено Август 30, 2009 Отговорено Август 30, 2009 В най-скоро време ще го пробвам Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 Нещо ново? Гледам вече има семпли и цена обявена в шопа... Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Off Съфорумецът Gregg вече предлага подобен преамп, в които всеки канал е с отделни честотни настройки. Предполагам, че и като цена, ще е за предпочитане. Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 30, 2009 Автор Отговорено Октомври 30, 2009 Тъй ли? Не знаех, на ЛС ли да питам или има някъде сайт? Цитирай
jororock Отговорено Октомври 30, 2009 Отговорено Октомври 30, 2009 (Редактирано) Off Съфорумецът Gregg вече предлага подобен преамп, в които всеки канал е с отделни честотни настройки. Предполагам, че и като цена, ще е за предпочитане. Първия преамп на Gregg скоро ще е в Пловдив и ще го пробваме - изглежда супер -с 3 канала и отделни корекции+нойс гейт , така че очаквайте мнения !!!!! Редактирано Октомври 30, 2009 от jororock Цитирай
Recommended Posts