DYLGIQ Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Едни френдчета най-накрая се сетиха да си запишат при мен шлагера от времето на Виденовата криза преди има-няма двайсетина години. Ще ги чуете двамата как свирят на басове и пеят нарочно уеко фаушивичко , за да се доближат до стила на епохата . От носталгия се навих да участвам с китарки, а колегата AD - с бирибанки. http://www.4shared.com/file/128650016/5c95...mix_new-01.html Цитирай
yotzzo Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 (Редактирано) Хаха знам го това парче. Нещо общо със Светльо Кралев? Майко милааа, то заприличало на нещо. Редактирано Август 29, 2009 от yotzzo Цитирай
Бицев Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 А така, де! Стига с тези синтезирани банди, малко живи хора да ни посвирят Наистина автентично в стилистиката на епохата - пеенето ми напомня за Дечо Чипилев (понеже почти нищо друго не съм чувал от това време да дам за пример). Солото на китарата е малко извън епохата (и извън микса), иначе е топ-клас. С лек ремикс и мастеринг си става хит. Текстът май е актуален и днес? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Е как без Светльо Кралев (който всъщност е Ирапов, ама това е друга история)! Навремето му правихме пънк- версия на това парче (с друга група), но това е оригиналната трактовка на автора Киро. Солцето верно не се връзва, ама съм забравил какво свирех тогава, не съм вече на тая вълна, а и на тях им харесва. Цитирай
Басурендер Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Аз си мислих , че само МЕТЪЛ правиш..Поздрави от запад на изток! Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Е как без Светльо Кралев (който всъщност е Ирапов, ама това е друга история)! Навремето му правихме пънк- версия на това парче (с друга група), но това е оригиналната трактовка на автора Киро. Солцето верно не се връзва, ама съм забравил какво свирех тогава, не съм вече на тая вълна, а и на тях им харесва. Аз от тая (друга група - Стойчо, Светльо, Льони, Жоро) го знам това парче. Ама тогава нещо не звучеше. Ти си бил в казармата когато Светльо ми го представи, нещо не беше ясно каква е пулсацията. Сега е станало супер! Цитирай
Recommended Posts