the_gorer Публикувано Ноември 24, 2005 Публикувано Ноември 24, 2005 Ще задам няколко леймърски въпроса: Кой е най-подходящият MIDI Sequencer за ползване от китаряги? Гледам доста хора барат GuitarPro и с него си пишат цели композиции - барабани, бас, всичко. Искам и аз така. Има ли начин в GuitarPro да виждам едновременно партитурите на всички инструменти или трябва да прехвърлям от джам на джам, та да си видя отделните инструменти поединично? Абе въобще - трябва ми лесен за използване, интуитивен MIDI Sequencer за китаристи, без затормозяващи менюта и с възможност за показване на всички инструменти в микса едновременно. Благодаря! Цитирай
Guest Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 ГитарПро-то си има Multitrack View(от менюто View), но ако са ти повечко пистите, надали ще можеш да ги виждаш всичките. Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 24, 2005 Автор Отговорено Ноември 24, 2005 Да, мултитрака в GuitarPro и той не кефи - трябва или да скролвам непрекъснато или да си купя 102 инчов монитор. Защо са сложили толкова голямо разстояние между отделните тракове само те си знаят. Цитирай
Elmo Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 Да, мултитрака в GuitarPro и той не кефи - трябва или да скролвам непрекъснато или да си купя 102 инчов монитор.Защо са сложили толкова голямо разстояние между отделните тракове само те си знаят. Аами те разстоянията могат да се гласят. Поне в по-старите версии можеше, щото на един приятел му бях мятал едни скрийншотове, та бях нагъчкал по половин песен на екран Ама чесно не мога да си обясня, защо то е да гледаш примерно 5 трака едновременно. Поне на мен никога неми се е налагало подобно нещо. Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 и аз не мога да си обясня защо ти е да виждаш всички тракове ... аз си композирам трак по трак ... и се получава Цитирай
Guest Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 Аз пък си ги нагласям по два, максимум три трака - първо си пиша едната китара примерно, по нея нагласям втората, по първата/втората нагласям барабаните, след това или по китарите или барабаните правя баса, клавирите и т.н. Малко става бавничко, ама пък е забавно Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 26, 2005 Автор Отговорено Ноември 26, 2005 Поглед върху всички тракове едновременно ми трябва заради аранжимента. Така е по-удобно, по-лесно, по-бързо и по- за мързеливи хора. Цитирай
Recommended Posts