Kelly Отговорено Ноември 26, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 26, 2005 аз лично не мога да свиря и тотално да не мисля мисловната дейност е трудна за спиране e,наистина ми се е случвало просто да свиря без да мисля за нищо,наистина е релаксиращо,но рядко се случва като свиря обаче гледам да не се замислям точно върху песента,защото така винаги ще сбъркам.......просто си мисля за нещо странично ,не за китарата но все пак в някои случаи трябва да има мисъл за това,което свириш,защото за някоя импровизацийка примерно ...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Аз например, ако свиря някакво соло, което не е тип "разтягане на локуми", демек 1 нота с огромен бенд за 4 такта ами нещо по-сложно, ако си мисля за следващата и следващата нота и си казвам как да го направя, винаги замазвам ритъма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Та от 1 седмица седи в куфара и се изкушавам много да я подхвана, ама искам да си изпробвам търпението Казал съм си, че 1 месец няма да я бутам. ъъъ....1 месец??? ти самоубиец ли си ??!!! Вярну... не издържах и днес стъргах 3-4 часа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 (Редактирано) Аз например, ако свиря някакво соло, което не е тип "разтягане на локуми", демек 1 нота с огромен бенд за 4 такта ами нещо по-сложно, ако си мисля за следващата и следващата нота и си казвам как да го направя, винаги замазвам ритъма Ами може докато бендваш една нота 4 такта да си мислиш за някаква малка бърза част след това, после пак бендваш нещо и през това време пак си мислиш напред Редактирано Ноември 26, 2005 от fluti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morello Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Много мислите бре хора :wall:.... :exclaim: както са казали турците: Go with the flow :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 кои турци бе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Ами да, аз преди около 3 години бях дал мойта на James Hetfield от форума, и след като не ми я върна около седмица(не знаех къде живее) го издирих и щях да го пребия ако си беше вкъщи, но ми я даде баща му. Тогава за пръв път усетих колко ми липсва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 (Редактирано) Не му давайте неща, за които ви пука, може да ви ги върне след около година-две ! Редактирано Ноември 26, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts