Kelly Отговорено Ноември 24, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2005 Та от 1 седмица седи в куфара и се изкушавам много да я подхвана, ама искам да си изпробвам търпението Казал съм си, че 1 месец няма да я бутам. ъъъ....1 месец??? ти самоубиец ли си ??!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Вече не свиря толкова упорито и продължително в сравнение с преди няколко години,но се чувствам спокойно и над нещата когато имам китара до мен.Иначе върша глупости... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Вече не свиря толкова упорито и продължително в сравнение с преди няколко години,но се чувствам спокойно и над нещата когато имам китара до мен.Иначе върша глупости... и аз съм така, може да не свиря много, ама съм по-спокоен като китарката е наоколо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Секи път е различно. Даже понякога ми и е по-добре без нея(за около 2-3 дни), таман ми се прочиства главата и ми идват идеи. Иначе си зимам Кремонката...и са кефа кви са ми чисти арпежите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Аз си я взимам с мен като пътувам, като ходя на море. Това не означава, че я разнасям навсякъде. Нося я там, където знам, че имам контрол и никой няма да я докосва (НЕЯ). Сега определено не ми остава време и се чувствам кофти, но знам,че е за добро. Все пак вечер, преди да си легна, си изпявам две-три песнички. Но съм забелязал, че когато не съм свирил седмица (например) или две, докато съм бил в провинцията, когато се върна се чувствам по вдъхновен и по-бърз отвсякога. Извод: И аз и инструмента имаме нужда от почивка. Някой ден ще ви разкажа какво каза един лютиер по въпроса Със здраве. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 Извод: И аз и инструмента имаме нужда от почивка. Ми то не само в свиренето(на китара) е тъй Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 китарата е на 30 км. от мен , свири ми се и се изнервям Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 ставам неспокоен и почвам да мисля предимно за китарата.. последната година трябваше да уча за изпит и достъпа до китарата беше отрязан, в часовете си драсках табове и си дрънках буквално във въздуха и тропах арпежи върхи някоя тетрадка сигурно не е особенно приложимо като упражнение Като си е при мен китарата обаче имам чуството че повече време чета форума от колкото се занимавам с нея... :wall: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Ноември 24, 2005 Share Отговорено Ноември 24, 2005 ставам неспокоен и почвам да мисля предимно за китарата..последната година трябваше да уча за изпит и достъпа до китарата беше отрязан, в часовете си драсках табове и си дрънках буквално във въздуха и тропах арпежи върхи някоя тетрадка сигурно не е особенно приложимо като упражнение Като си е при мен китарата обаче имам чуството че повече време чета форума от колкото се занимавам с нея... :wall: :guitar: Ах, колко познато и после ме е яд, че не съм свирил... :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Ноември 25, 2005 Share Отговорено Ноември 25, 2005 три дни без китара и започвам да треперя като циганин в канцелария Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Ноември 25, 2005 Share Отговорено Ноември 25, 2005 Определено да - и китарката и баса, но не знам кое повече... Лятото щях да превъртя съвсем - за почти един месец бях по провинцията...иии към средата на престоя братчеда взе че ме запосна с едни селски музкианти и се отвинтих от кеф на едно джем сешънче. Имаха бас Йолана със струни за фретлес...Яко! И после пак ей такъв фейс... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tecs Отговорено Ноември 25, 2005 Share Отговорено Ноември 25, 2005 Ами какво да кажа... бях 20-тина дена в София да си чакам билетите за Испания... 20 дена без китара... НИКАКВА !!! Наистина е голям ужас. Бях си нарисувал на една тънка дъска нещо като фретборд, колкото да ми мине треската ама не е същото... та после 3 дена път... 1 реставрация... кажете го 25 дена без китара... мн гаден период а иначе има дни в които ходя на даскало с китара вие си се бъзикайте ама аз сериозно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demon_A_Go-Go Отговорено Ноември 25, 2005 Share Отговорено Ноември 25, 2005 Като тръгнеш да пътуваш и зимаш едни малки колонки с тебе и си жулиш с електричката това е решението . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Като тръгнеш да пътуваш и зимаш едни малки колонки с тебе и си жулиш с електричката това е решението . или зимаш на процесора 1 батерия и хакаш слушалките ... и си бичиш колкото си искаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
me-109 Отговорено Ноември 26, 2005 Share Отговорено Ноември 26, 2005 Точно 2 седмици, и почват буквално да ме сърбят ръцете. Издивявам, като няма как да си застрелям мозъка - докато свиря, все едно главата ми е празна. За нищо не мисля, само свиря. Много странно усещане, но и много релаксиращо, иначе ми се натоварват бушоните и много ми липсва. Някой да е забелязал нещо подобно? В смисъл, да може просто да се изключи, докато свири? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts