Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Та от 1 седмица седи в куфара и се изкушавам много да я подхвана, ама искам да си изпробвам търпението :) Казал съм си, че 1 месец няма да я бутам.

ъъъ....1 месец??? :D

ти самоубиец ли си ??!!! :)

• Отговори 37
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Вече не свиря толкова упорито и продължително в сравнение с преди няколко години,но се чувствам спокойно и над нещата когато имам китара до мен.Иначе върша глупости... :D:)

Отговорено
Вече не свиря толкова упорито и продължително в сравнение с преди няколко години,но се чувствам спокойно и над нещата когато имам китара до мен.Иначе върша глупости... :P:D

и аз съм така, може да не свиря много, ама съм по-спокоен като китарката е наоколо

Отговорено

Секи път е различно. Даже понякога ми и е по-добре без нея(за около 2-3 дни), таман ми се прочиства главата и ми идват идеи.

Иначе си зимам Кремонката...и са кефа кви са ми чисти арпежите :D

Отговорено

Аз си я взимам с мен като пътувам, като ходя на море. Това не означава, че я разнасям навсякъде. Нося я там, където знам, че имам контрол и никой няма да я докосва (НЕЯ). Сега определено не ми остава време и се чувствам кофти, но знам,че е за добро. Все пак вечер, преди да си легна, си изпявам две-три песнички.

Но съм забелязал, че когато не съм свирил седмица (например) или две, докато съм бил в провинцията, когато се върна се чувствам по вдъхновен и по-бърз отвсякога.

Извод: И аз и инструмента имаме нужда от почивка. Някой ден ще ви разкажа какво каза един лютиер по въпроса :D

Със здраве.

Отговорено

ставам неспокоен и почвам да мисля предимно за китарата..

последната година трябваше да уча за изпит и достъпа до китарата

беше отрязан, в часовете си драсках табове и си дрънках буквално във въздуха

и тропах арпежи върхи някоя тетрадка :) сигурно не е особенно приложимо като упражнение :)

Като си е при мен китарата обаче имам чуството че повече време чета форума от

колкото се занимавам с нея... :)

:wall: :guitar:

Отговорено
ставам неспокоен и почвам да мисля предимно за китарата..

последната година трябваше да уча за изпит и достъпа до китарата

беше отрязан, в часовете си драсках табове и си дрънках буквално във въздуха

и тропах арпежи върхи някоя тетрадка :no: сигурно не е особенно приложимо като упражнение ;)

Като си е при мен китарата обаче имам чуството че повече време чета форума от

колкото се занимавам с нея... ;)

:wall: :guitar:

Ах, колко познато ;)

и после ме е яд, че не съм свирил... :wall:

Отговорено

Определено да - и китарката и баса, но не знам кое повече...

Лятото щях да превъртя съвсем - за почти един месец бях по провинцията...иии към средата на престоя братчеда взе че ме запосна с едни селски музкианти и се отвинтих от кеф на едно джем сешънче. Имаха бас Йолана със струни за фретлес...Яко!

И после пак :no: ей такъв фейс...

Отговорено

Ами какво да кажа... бях 20-тина дена в София да си чакам билетите за Испания... 20 дена без китара... НИКАКВА !!! Наистина е голям ужас. Бях си нарисувал на една тънка дъска нещо като фретборд, колкото да ми мине треската ама не е същото... та после 3 дена път... 1 реставрация... кажете го 25 дена без китара... мн гаден период :)

а иначе има дни в които ходя на даскало с китара :) вие си се бъзикайте ама аз сериозно ;)

Отговорено
Като тръгнеш да пътуваш и зимаш едни малки колонки с тебе и си жулиш с електричката това е решението .

или зимаш на процесора 1 батерия и хакаш слушалките ... и си бичиш колкото си искаш :)

Отговорено

Точно 2 седмици, и почват буквално да ме сърбят ръцете. Издивявам, като няма как да си застрелям мозъка - докато свиря, все едно главата ми е празна. За нищо не мисля, само свиря. Много странно усещане, но и много релаксиращо, иначе ми се натоварват бушоните и много ми липсва.

Някой да е забелязал нещо подобно? В смисъл, да може просто да се изключи, докато свири?