kazimbutt Публикувано Ноември 23, 2005 Публикувано Ноември 23, 2005 Как започнахте да свирите на китара? Какво ви запали по този инструмент? Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 хахахаха е това е темата оле....като си спомня ми става смешно бях мисля че тъкмо започнал да уча средно образования. преди 5 години ще е било някъде имах тогава 100 лв и си купих една кремона акустична естествено то не бяха едни песни на щурците и сигнал до 3 през нощта, то не беше олелия... сега пак си е олелия де Цитирай
Лелдорин Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 преди 2 месеца започнах да слушам метъл и се запалих и естествено като син на бивш китарист беше редно да хвана и аз семейната акустична кремона казанлък сега съм горд притежател на собствена класическа китара(стаг с542) и по коледа се готвя да стана притежател и на електрическа бързо прогресирам а? Цитирай
Kelly Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) мен музиката ме запали (естествено)-миналата година още ,но започнах да свиря в началото началото на тази година и досега все още съм си запалена по китарата......и не смятам да се отказвам :guitar: първо се чудех китара ли,барабани ли?? :think: и реших китара и без това жените китаристки се броят на пръсти,пък за барабанистките да не говорим Редактирано Ноември 23, 2005 от Jolene Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Нямало ли е такава тема? Щото ако няма е странно Аз почнах да свиря по екстремално тъпа причина - да впечатля момиче. Вий представяте ли си.. Е, и преди съм си го мислел да свиря щото от 4 клас наливам с жица но това беше решаващият фактор. Както и да е, с мадамата нищо не стана, но пък свиренето взе че ми хареса - и така няколко годинки вече Цитирай
jFog Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 ами.. на 15 ще съм бил Бат'ми Ейджкрашър ме покани на концерт на Алкохол,после ми казаха че си търсят нов вокла и ми предложиха -приех предизвикателството,(така пристъпих в музиката) после пазарувах един бас от стипендии-вече бях на 16 и лазих по нервите на наще с един дисторжън сапунерка включен в един стар грамофон ( мир на праха му ).После пазарувах Пълдина в края на 16-те началото на 17-те май беше.В общи линии Ейдж-а е причина да посвирвам от време на време. п.с.След дългогодишно заебаване на инструмента пак бат Ейдж ме зариби (по МСН-а) ..оня нали прост,колко му трябва... и така сега преживявам,едва ли не, втора любов с китарата :inlove: Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 къв 4-ти клас бе братле.....аз откак се помня баща ми ме е малтретирам с Пърпъл и Цепелин, после едни ужасии въртях че чак главата ме болеше.....сега последните години се кротнах даже джаз слушам Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 преди 2 месеца започнах да слушам метъл и се запалих и естествено като син на бивш китарист беше редно да хвана и аз семейната акустична кремона казанлък сега съм горд притежател на собствена класическа китара(стаг с542) и по коледа се готвя да стана притежател и на електрическа бързо прогресирам а? Ако не се лъжа и аз имам същата китара... То май много хора имат този модел. Аз се глася за електрическа чак догодина. Първо да понадобрея на класическата, да посъбера парички и да си взема електрическа... П.П. Браво на тебе! Продължавай в съшия дух! Цитирай
Лелдорин Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 абе китарист в българия,който не е започнал на кремона не е китарист шегувам се Цитирай
npace Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 еееех то ако началото беше китарата ... макар че китарката ми е мечтата, още от маааалък примерно на 5 години ако ме бяхте попитали какъв щях да стана като порастна бих ву отговорил "музикант". защото музиката винаги е била огромна част от мен, а с китарата се захванах в началото на тая година - от тогава не спира едно лудо преживяване като всеки ден научавам нови и нови неща и намирам начини да се изразявам...докато завърша 12ти клас ако прогресирам със същото темпо сигурно китарата ще говори вместо мен та вкратце - започнах защото ако не бях сигурно щях да полудея запетайките май не са ми навик Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Преди година и нещо от нищото ми хрумна че искам да свиря на някъкъв инструмент.. взех една стара кремона от братовчед ми 2-3 месеца и търсих и купувах ключове и струни(какво темпо, а ) и после дрън дрън сам се уча да дрънкам та до сега Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 stratocaster мене нямаше кой да ме малтретира и затова по едно време се сетих, че като няма кой аз трябва да почна Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) Мене лично ме е яд, че започнах в началото на тая учебна година някъде. Чак тогава събрах парите и имах възможността да се уча да свиря. Ама нищо - ще наваксам! Редактирано Ноември 23, 2005 от kazimbutt Цитирай
Kelly Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 докато завърша 12ти клас ако прогресирам със същото темпо сигурно китарата ще говори вместо мен хахаха,тва беше добро изказване ама имаш самочувствие ти........е то си и трябва де ,щото срамежливите много много не просперират,както има един лаф Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 Ако питаш мене: с мерак - просперира всеки. Цитирай
Recommended Posts