разбойник Отговорено Август 29, 2009 Share Отговорено Август 29, 2009 Браво на К. Димитров - позна, че махагонът е фурнир. Четвъртата дървесина би могла да е някакъв клен, но предположението ми е по-скоро стрелба в мрака - не съм сигурен. Чамът и букът не стават за муз. инструменти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spi† Fire Отговорено Август 29, 2009 Автор Share Отговорено Август 29, 2009 а възможно ли е да има гриф направен от бук?(или се бъркам) виждал съм орфейски гриф от бук (или е от подобно на шарка дърво) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Август 30, 2009 Share Отговорено Август 30, 2009 За можене, може, обаче се измята кофти и ще е добре да сложиш няколко тънки летви примерно махагон (ползва се обикновено заради разликата в цвета и шарката) или технически всяко по-здраво дърво с посока на евентуално измятане обтатна на тази на основната част бук. Мисля, че може да се сложат и не на 180° едно спрямо друго, но и на 90°, само че не знам колко ще е здраво така - който е правил такива грифове нека си каже по-подробно - аз всичко на всичко съм правил един гриф от начало и то цяло парче Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLASH588 Отговорено Септември 11, 2009 Share Отговорено Септември 11, 2009 Здравеите имам един въптос които можеби не е много за тези тема но ненамеих къде другаде и така като се рових в томан.де и разглеждах ЕСП(ЛТД-тата) и забелязох че има китари по 300 еворо от агатис а до колкото знам не е много добро дърво можели да ми кажете нещо за звукът на агатиса и защо толкова го използват ЕСП Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts