zwero Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 http://www.esnips.com/doc/8bc0e6c9-c685-47...217c69984/impro 2-минутна импровизация с китарка, която взех за 50 лева преди година, от магазин за преоценени немски стоки. На китарата не пише марка... Беше с найлонови струни, но и сложих метЪлни. Настройка DADGAD Записано...преди един час. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 много добре звучи и много яко свириш! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Ти си August Rush ве човек много яко свиренйе си праснал и идеята е супер супер. Не знам дали си гледал August Rush, ако не си гледай го. и да издадеш с кви микове си записвал итн. Цитирай
zwero Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 И на двамата... Първа и втора струна бяха ръждясали, но изпотената ми ръка премахва всякаква ръжда. На този филм съм голям фен... Микрофона е само един. http://www.behringer.com/EN/Products/C-1.aspx Дублирах китарата и я сложих в ляво (L-65) с 30 милисекунди закъснение, а другата R-35. От време на време се чува и втори глас R-47. Китарата не съм я настройвал по тунер... Ревърбче от Кюбейса...друго не се сещам. Цитирай
Polyphone Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Мога само да се възхитя на свиренето и импровизирането ти ! Цитирай
zwero Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 Polyphone, мерси и на теб. Пропуснах по горе да напиша за миксера-Phonic MU1202. http://www.scavino.it/phonic_mu1202.htm На десния канал вдигнах малко средите. Цитирай
Бицев Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Cool ! Една възможна рецепта за отличен запис: П.Е.К + Е.А.О. + П.С. + В = Хит където: П.Е.К. = Полустрошена Евтина Китара, Е.А.О. = Евтино Аматьорско Оборудване, П.С. = Превъзходен Свирач и В = Въображение Отивам да си купя веднага първите две съставки. Ами другите отде да ги взема? Цитирай
zwero Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 Бицев направо ме размаза с този пост... Пропуснах да кажа че китарата е настройвана преди две седмици... Цитирай
Slav Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Още едно доказателство, че не китарата прави китариста. Браво ! Цитирай
Jimmy Page Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Такаа.преди да почна да кажа, че много яко свириш .. идеята много ми харесва, има много интересна мелодия .. По начало много се кефя когато има келтски мотиви вплетени в някоя песен. Ии тъкмо щях да кажа, че китарата е кофти, ноо за 50 кинта сигурно звучи добре . Моята акустична е за 250 лв. и пак звучи кофти така че ..не се учудвам .. Иначе инструменталчето е супер .. Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Супер яко звучи! А сигурен ли си че китарата има тръс род, че си и сложил метални? Или ефекта е търсен Цитирай
zwero Отговорено Октомври 25, 2009 Автор Отговорено Октомври 25, 2009 Я... не очаквах че някой ще върне тази тема. Мерси и на вас колеги . Ами какво да се притеснявам, той грифа си имаше лек фабричен дефект още като вземах китарата. От 12-то прагче надолу грифа е малко по-висок и струнките си браздят. Струните са ниски (така я взех) и в тази настройка не вярвам да и стане нещо... нали става въпрос за 50-лв . Свиря с десятки. Като по-млад китарист съм правил и по-големи щуротии, слагал съм найлонови с метални... поради липса де... Цитирай
bulby Отговорено Октомври 26, 2009 Отговорено Октомври 26, 2009 Много яко! Доста Led Zeppelin III усещане долавям, сигурно защото и настройката е точно една от любимите на Джими. (в такава е Kashmir и тн.) Браво! Цитирай
zwero Отговорено Октомври 26, 2009 Автор Отговорено Октомври 26, 2009 Тенкс момчета, наистина си е голямо зарибяване да се свири точно в този строй. Опитвал съм и други подобни, но този ме радва най-много, особено след тежки шред упражнения . Цитирай
Recommended Posts