dkt Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Здравейте, Преди няклко месеца се сдобх с джура-гайда и имам голямо желание да се науча да свиря на нея . От Варна съм и се оказа доста трудно да се намери учител. Моля ако някой има информация да пише. Ще се радвам да ми помогнете Поздрави Цитирай
Acei Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 (Редактирано) Здравейте, Преди няклко месеца се сдобх с джура-гайда и имам голямо желание да се науча да свиря на нея . От Варна съм и се оказа доста трудно да се намери учител. Моля ако някой има информация да пише. Ще се радвам да ми помогнете Поздрави има учител по гайда в едно училище в жк Младост ако не се лъжа Антон Страшимиров Там има паралелка от първи клас за музикални деца с народни инструменти и народни песни и танци пиши на ЛС телефон и ще ти пратя смс с повече подробности Редактирано Август 26, 2009 от Acei Цитирай
dkt Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 Ако някой разполага с нещо като самоучител или наръчник или каквото и да е било, ще се радвам да сподели... Цитирай
Цветелин Андреев Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 Уроци по Каба гайда в София Започнали сме и видео уроци в youtube. скоро ще качим и още Ако някой разполага с нещо като самоучител или наръчник или каквото и да е било, ще се радвам да сподели... Цитирай
Recommended Posts