danko6 Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Мисла да направя сайт в който да се добавят музикални текстове от текстописци и после ако писателя разрешите да се узвучат от дадени групи ,нали разбирасе ако някой после издаде тази песен някаде ще се казва кой е написал песенте.Е текстописци кажете съгласни ли сте с мен и ако искате да предложите още нещо казвайте ,а забравих ще има и още 1 отделна категория за мелодии и там дадения писател може да си избере мелодия и да напише текст за нея ,няма ли да е супер а.Сега да чуя вашето мнение. Цитирай
Кристас Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Мисла да направя сайт в който да се добавят музикални текстове от текстописци и после ако писателя разрешите да се узвучат от дадени групи ,нали разбирасе ако някой после издаде тази песен някаде ще се казва кой е написал песенте.Е текстописци кажете съгласни ли сте с мен и ако искате да предложите още нещо казвайте ,а забравих ще има и още 1 отделна категория за мелодии и там дадения писател може да си избере мелодия и да напише текст за нея ,няма ли да е супер а.Сега да чуя вашето мнение. Разбирам добрите ти намерения да улесниш всички, но не вярвам да има този положителен резултат, който си планувал. Цитирай
james-assya Отговорено Ноември 4, 2009 Отговорено Ноември 4, 2009 Мисла да направя сайт в който да се добавят музикални текстове от текстописци и после ако писателя разрешите да се узвучат от дадени групи ,нали разбирасе ако някой после издаде тази песен някаде ще се казва кой е написал песенте.Е текстописци кажете съгласни ли сте с мен и ако искате да предложите още нещо казвайте ,а забравих ще има и още 1 отделна категория за мелодии и там дадения писател може да си избере мелодия и да напише текст за нея ,няма ли да е супер а.Сега да чуя вашето мнение. Аз лично никога не бих си дала текст някой друг да пее върху него. Пиша много и някак всичките ми неща излизат от сърцето ми и са свързани с мен и трудно бих се разделила с тях, камо ли друг човек да се опитва да придаде чувствата, които аз съм влагала. Иначе идеята е хубава някои хора могат да се заинтересуват, но може да има и още такива като мен. Цитирай
Lilqna Dimova Отговорено Ноември 9, 2009 Отговорено Ноември 9, 2009 (Редактирано) Мисла да направя сайт в който да се добавят музикални текстове от текстописци и после ако писателя разрешите да се узвучат от дадени групи ,нали разбирасе ако някой после издаде тази песен някаде ще се казва кой е написал песенте.Е текстописци кажете съгласни ли сте с мен и ако искате да предложите още нещо казвайте ,а забравих ще има и още 1 отделна категория за мелодии и там дадения писател може да си избере мелодия и да напише текст за нея ,няма ли да е супер а.Сега да чуя вашето мнение. Здравейте!Аэ съм Лиляна.Реших да се регна в този сайт,защото аз мога да пиша невероятни текстове за песни.Не пога да свиря на някакъв инструмент,но пък мога да ви напиша текстове за песни и ,както пише горе,да ги узвучат дадени групи.Ако искате мога да ви напиша най-новия си текст " Глас" Редактирано Ноември 9, 2009 от Lilqna Dimova Цитирай
mladiqt pevec Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 (Редактирано) Аз лично съм съгласен,но ако някой реши да вземе текста ми трябва да ме уведоми .пред публиката да каже кой я е написал Редактирано Декември 28, 2009 от mladiqt pevec Цитирай
RIMI4KA Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Аз лично съм съгласен,но ако някой реши да вземе текста ми трябва да ме уведоми .пред публиката да каже кой я е написал razbira se i az sum suglasna i su6to pi6a tekstove za pesni moje da me namerite na skayp adres : glorija.gb Цитирай
Илона Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 аз също съм съгласна и ще участвам Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 +1. Вчера за 15 минути на вдъхновение написах първия си текст (хваля се.). Цитирай
Recommended Posts