Мирчо Христов Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 Положих доста труд да намеря табулатура на paso doble но не можах. Много се надявам да ми каже някой къде мога да намеря .Благодаря ви предварително. Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 тук можеби... бтв има тема за табове ноти уроци и други се казва.. там можеби е по подходящо за тоя пост Цитирай
Мирчо Христов Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 Благодаря за вниманието . И аз попадах на тази табулатура но е доста посничка а съм чувал доста по добри .Ако може някъде да се намери от тях може и на ноти. Извинявам се за мястото на темата ми но видях на няколко места в форума пуснати подобни и за това си позволих да я напиша тук ,за да я видят повече хора. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Извинявам се за мястото на темата ми но видях на няколко места в форума пуснати подобни и за това си позволих да я напиша тук ,за да я видят повече хора. мдаааа и да има още един-двама като тебе и няма да се живее на този свят Цитирай
Recommended Posts