Chuck Norris Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Здравейте, Искам и аз да се разпиша с един-дваМА кавъри. Ето ги и предложенията за идващата класация : ТЕНКЮ, ИНДЖОЙ! ЕНД КОМЕНТ ПЛИЙЗ! поздрави от Каварна Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 Щях да получа задушаване от смях на Суит Чайлд на 0:52. По-смешна версия не бях слушал, но поне беше весело. Музиката е добре, но вокала е голяма фога. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Август 21, 2009 Автор Отговорено Август 21, 2009 Благодаря, господин максималисте! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 ̀̀ъм... по-скоро съм минималист, що се отнася до разбиранията ми за живота и изобщо. Пуснете нещо авторско. Тия неща сме ги свирили, та ни е втръснало. Цитирай
bbking Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Пичове, евала за старанието. Можеше и по-зле да е, но все пак моля Ви не свирете повече Toto, не е за Вас. Нищо лично Цитирай
Ивелин Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 (Редактирано) Много ме кефи бриджа на Simply the best, ама що клавириста сменя бленди на любимото ми място?! Редактирано Август 31, 2009 от Ивелин Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Дали съм права, дали бъркам, не знам... Ама сигурно сте нова банда и трупате репертоар сега. Парчетата стоят още неузрели, "нащракани" схематично - да запълнят време. Нямате компактно звучене като група (нищо, че звукът от камерката е кофти, обаче ориентира). Два съвета от мен: повечко репетиции. И в помещението, където репетирате, с едно най-елементарно микрофонче (и каквото искате/имате, навързано след него ) записвайте общия звук на бандата - от кубатурата на помещението. Ако имате миксер - още по-добре. И после слушайте. Това ще ви даде ориентация - да зазвучите ансамблово и да си отработите парчетата, защото така, както се движите само по схемите, грешките и неточностите "стърчат" просто. Интродукциите и финалите трябва да са железни (а не като интрото на Wonderful Tonight). Хората в заведението са дошли да се забавляват, а вие - не! За вокала: доста напрежение има в това пеене. И глас има, но той няма да издържи дълго така. Поне микрофонната стойка да е по-близо и наклонена според ръста му. Да не се налага човекът да се повдига на пръсти и да опъва шия напред. Имате много работа и по свирнята, и по аранжиментите... Успех, де! Цитирай
Recommended Posts