NeonGod Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 песента е яка и публиката също DevilDriver Цитирай
visorski Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Като говорим за бързи каси . Гледай тука кво става: Е братче, бате Георги всеки го знае . Айде и аз да ти отговоря И тука неиздържат Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Като говорим за бързи каси . Гледай тука кво става: Е братче, бате Георги всеки го знае . Айде и аз да ти отговоря И тука неиздържат Дам . Даже ми се струва, че на брейкдауна свири малко по-бавно от колкото в аблума . Ама не съм сигурен де. Айде пак : .И да кажа, че от 0:37 до 0:52 като не се чува солото пичагата свири "гравити бласт" . Поздрав за всички фенове на бластове и брейкдауни Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Съглсен . Това си мислех, че съм го поствал ама съм сбъркал с фейсбоклука . Добър отговор колега. Ще видя какво мога да измисля като отговор Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Пускам отговора ми на отделен отговор за да не затрупвам форума с цитиране . Та повечето хора във форъма го знаят , НО все пак . Цитирай
Drone Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Айде стига с толкова бързите каси Цитирай
visorski Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 just_drummer: да, повечето го знаят (в това число и аз ) , но и тоя не издържа Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 just_drummer: да, повечето го знаят (в това число и аз ) , но и тоя не издържа Защо да не е издържал ? Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=FZX-FyipsMU Може би най-влиятелната личност за мен Цитирай
visorski Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 бруталйка1,2 много радват направо като някой "трактор" тар тар тар....... Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 бруталйка 1бруталйка 2 Имам чувство, че всяко клипче, което поствате съм го гледал . Това включително . Този е добър, само, че не свири с тях от доста време. Цитирай
NeonGod Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 бруталйка1,2 много радват направо като някой "трактор" тар тар тар....... точно като трактор има и бързи и бавни скорости Цитирай
visorski Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 бруталйка1,2 много радват направо като някой "трактор" тар тар тар....... точно като трактор има и бързи и бавни скорости Само една ръчна газ липсва и става.... Цитирай
Recommended Posts