katev Публикувано Август 19, 2009 Публикувано Август 19, 2009 Може ли да ми кажете как каде да изпратя процесора за да го оправят.Като свиря и по някое време изгася,а после не може да се включи-светкат лампичите донякаде изключат се и пак наново... ето така трябва да се включва,а на мен стига до половината и пак ((( Цитирай
Black Bird Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 Вътре има батерия. Пробвай да я смениш! Цитирай
katev Отговорено Август 19, 2009 Автор Отговорено Август 19, 2009 Вътре има батерия.Пробвай да я смениш! Подяволите .. Мерси се пак някой ако знае сервиз да казва Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Август 19, 2009 Отговорено Август 19, 2009 В сервиза на DYNACORD (Pro-techica) на Искърско Шосе - само отварянето май беше 35 лъва. Цитирай
katev Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 В сервиза на DYNACORD (Pro-techica) на Искърско Шосе - само отварянето май беше 35 лъва. даа мн е трудно се развият 4 винта .... Цитирай
katev Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Батерията,която е вътр е 3v.Дано е от нея проблема Цитирай
Nikifena Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 В сервиза на DYNACORD (Pro-techica) на Искърско Шосе - само отварянето май беше 35 лъва. А аз като искам 35 лева за нещо дребно за ремот ме гледат на кръв Смени малката батерия в процесора Пробвай с мастер резет на процесора. - прочети в книжката как става. Захранването оригинално ли е? Пробвай да го пуснеш на друго място - може захранването в ел мрежата да не отговаря много на стандарта - 220 волта. Всички проби на първи етап ги направи без да включваш процесора никъде Цитирай
katev Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Захранването оригинално ли е? Да! Пробвай да го пуснеш на друго място - може захранването в ел мрежата да не отговаря много на стандарта - 220 волта Не мисля,че е оттук...Проблемът ми не е ,че не мога да го пусна,но когато го пусна и свиря той се изключва и почват мъченията.. Някой може ли да ми разясни каква роля играе тази батерия в процесора Цитирай
black_waltz Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 Според мен проблема е в кабела. На тия машинки кабела винаги им се прецаква, имал съм такъв процесор и подобни проблеми с него. Ако батерията е слаба доколкото знам ефекта не помни пресетите, чак до такива проблеми, каквито ти описваш не вярвам да доведе. Цитирай
katev Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Не виждам логика да е от него.Работи и после изгасне без да мърдам нито АМП,нито кабела... От каде се пак мога да намеря кабелчето,че тия ако наистина зимат по 35 за отваряне само... Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 Ако не е в гаранция виж батерията наистина. Предполагам е същата като на BIOS-ите в PC-тата, т.е около 2 лева нова. Аз имах такъв процесор и ми направи веднъж подобен номер като го пуснах студен (евентуално батерията губи малко капацитет като е студена). Извади я и я премери с мултицет или директно сложи друга. Цитирай
katev Отговорено Август 20, 2009 Автор Отговорено Август 20, 2009 Батерията е 3v.В момента е без батерия и го включих само да видя дали ще работи.Работи си без нея,просто "сейфовете" ги няма ,така че не е тя черната овца. http://www.vbox7.com/play:d1e3f825 - ето тук снимах моя проблем.Малко лошо качество,но се разбира... Цитирай
black_waltz Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 Може просто контакта да е слаб, не е нужно да го мърдаш. Отиди у някой познат(който има Вамп) да го пробваш с друго захранване. Кофтито на тия процесори е, че адаптера им е по-специален и не може да работи с друг. При мен си се рестартираше ей така както си седеше на бюрото, без да го мърдам. Друго което ми се беше случило е че процесора видимо си работеше, но не издаваше нито звук - единият от проводниците в буксата беше прекъснат. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 а мастер резета дето ти казах пробва ли го ? Цитирай
katev Отговорено Август 21, 2009 Автор Отговорено Август 21, 2009 Mи за "мастера" гледах в книжката но нш http://www.pro-technica.com/public/MANUALS...12_BG_Rev_E.pdf Но вчера махнах батерията и го пуснах и сега е сички сейфове ги няма А за това дето работи но не издава звук и вчера при мен беше така,докате не вкарах захранващия кабел по-навътре в процесора Цитирай
Recommended Posts