tupoto kopele Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 Използвате ли practise pad-ове? Помагат ли ви? Какви падове използвате- един или цял сет? Какво свирите на падовете си? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 Аз лично ползвах две-три години един комплект на Dixon. Нещо подобно на ей това Супер яка работа ми вършеше, но от известно време не разполагам с него. Според е доста полезно да си имаш вкъщи едно такова чудо. Свирех си всякакви упражнения на него като се почне от stick control през Пепи Цанков и Колин Бейли(то е почти едно и също) до разни координационни хави от сорта на Гари Честър и неговият New Breed...абе честно казано слагате по един стар краш, райд и фус увити в хавлии и можете да свирите всичко. Много е полезно м...ка му Сега разполагам само с един пад, който сам съм си правил малко е гаден и затова мисля скоро да се сдобия с фабричен....и цял сет ми се ще пак ама за нашто БГ е доста трудно осъществимо закупуването му.... Цитирай
Lombardo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Аз ползвам нещо подобно но на REMO. Много яко малко сетче, което се събира в един сак. Имам модул ALESIS D4 и с тригери върши идеална работа Цитирай
fake Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 според моето скромно и некомпетентно мнение,най-удобния и полезен начин за ползване на падове е този: спомням си преди тъпото копеле си беше измаисторил нещо подобо и навсякаде обикаляше с него и свиреше парадидли Цитирай
fake Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 а ако искаме да се упражняваме в реални условия но да не оставяме "комшулъка" без слух ,ей това върши работа: Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Аз ползвам един двустранен пад на Vic Firth. 12" e и се монтира на стойка за соло барабанче. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 според моето скромно и некомпетентно мнение,най-удобния и полезен начин за ползване на падове е този: спомням си преди тъпото копеле си беше измаисторил нещо подобо и навсякаде обикаляше с него и свиреше парадидли аз така правя ма на гол крак и затва имам синкииначе имам един пад на който свиря всичко квото ми падне - упражнения и ритми като ползвам крака на кресла и табуретки за чинели,ако има откъде за прилични пари бих си взел комплект падове де... Цитирай
fake Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 според моето скромно и некомпетентно мнение,най-удобния и полезен начин за ползване на падове е този: спомням си преди тъпото копеле си беше измаисторил нещо подобо и навсякаде обикаляше с него и свиреше парадидли аз така правя ма на гол крак и затва имам синкииначе имам един пад на който свиря всичко квото ми падне - упражнения и ритми като ползвам крака на кресла и табуретки за чинели,ако има откъде за прилични пари бих си взел комплект падове де... Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 И аз потропвам на крака .Иначе ако не се тренирам на барабаните в нас съм си направил гума ,която е залепена на един стол и си потропвам на нея. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 И аз потропвам на крака .Иначе ако не се тренирам на барабаните в нас съм си направил гума ,която е залепена на един стол и си потропвам на нея. в хилките за тенис на маса е истината Цитирай
Anakon Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 в хилките за тенис на маса е истината :D Това ми беше първият сет барабани - от черната страна на хилката свирех само меатълщини, от червената нещо по-джази Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 Вярваме ти бе!!!Аз имам пад от хилка за тенис на маса със една презрамка от ония чантички за кръста дето бяха много модерни едно време..слагам си го крака и бухам Цитирай
fake Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 спомням си преди тъпото копеле си беше измаисторил нещо подобо и навсякаде обикаляше с него и свиреше парадидли :read: Цитирай
Valdemar Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 аз последно ползвах пад за мишка /от тез големите/, демек да си потропвам докат' седя пред пц-то Цитирай
Recommended Posts