vlex Публикувано Ноември 19, 2005 Публикувано Ноември 19, 2005 Значи търся табулатурите на няколко песни, които германеца в 8-и клас ни пееше Днеска се сетих за тия песнички и се чудех някой дали няма случайно да знае откъде мога да си намеря табовете за : Marlene Dietrich - Sag mir wo die Blumen sind REINHARD MEY - ÜBER DEN WOLKEN W. Ambros - Ohne jede Warnung Чини ми се и мидита биха свършили работа Благодаря предварително Цитирай
vlex Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 Mи братле по немските гимназии ся в софия са домъкнали разни шваби да преподават да сме си упражнявали езика И първия пич в осми клас(който си тръгна след това не заради нашия випуск естествено )имаше една полу акустична китарка и ни дрънкаше от врме на време и пеехме... Ама подготве кво да ти кажа... Идеята беше че песните бяха готини пък не мога да си намеря нито ноти нито табулатури :wall: Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 (Редактирано) /офф една приятелка от 35-то ми разправяше за такъв даскал по немски пробвай да го издириш и ако ти е добър немцкия сам да изискаш ноти от първа ръка Дойчланд уберр алес Редактирано Ноември 22, 2005 от drizzt Цитирай
Morello Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Mи братле по немските гимназии ся в софия са домъкнали разни шваби да преподават да сме си упражнявали езика И първия пич в осми клас(който си тръгна след това не заради нашия випуск естествено )имаше една полу акустична китарка и ни дрънкаше от врме на време и пеехме... Ама подготве кво да ти кажа... Идеята беше че песните бяха готини пък не мога да си намеря нито ноти нито табулатури :wall: кой туй, kuRez ли ваа? Шото Цимамаааа се съмнявам....такъв пръч Цитирай
vlex Отговорено Ноември 22, 2005 Автор Отговорено Ноември 22, 2005 Бе Цимерман си е екстра пич няма да го закачаме иначе казва се Цурек завалията с китарата... Както и да е... Ми нали се сещаш че не всеки германец свири на китара пък и точно тея песни ще одя да говоря в дирекцията или със старата класна и без тва не съм я виждал от цифра време абе както и да е П.П. Абе морело братле ти откъде си дя? :wall: :think: Цитирай
Morello Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Бе аз под курец Цурек имах предвид де , че как да не го знам, той ми е на мене инспиратора Ако искаш мога да му зема телефона, май някои негови фенки от класа го пазят, та да го питаш.. :violin: пп: иначе съм си от село Цитирай
vlex Отговорено Ноември 26, 2005 Автор Отговорено Ноември 26, 2005 бе мейл ако набараш по-полезен ще да е да ри кажа иначе всички сме от село нали се сещаш П.П. Аз сиг скоро ще ходя да видя Джурелова тъй че мога и нея да питам ама все пак няма да ти се рзсърдя и натвое заинтересувание Айде и със здраве Цитирай
Recommended Posts