Yo The Real Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Добър ден. Трябват ми ноти за тези песни Metallica - I Disappear Bon Jovi - Living on a Prayer Има и други, но засега това. И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Цитирай
spineless Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Yo The Real написа: Добър ден. Трябват ми ноти за тези песни Metallica - I Disappear Bon Jovi - Living on a Prayer Има и други, но засега това. И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Ако до сега не си ги намерил: Metallica - I Disappear Bon Jovi - Livin on a Prayer Rammstein - Du Hast Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 (Редактирано) God bless you... Айде още от мен... Metallica - St. Anger Alien Ant Farm - Smooth Criminal U2 - City of blinding Lights Редактирано Август 26, 2009 от Yo The Real Цитирай
spineless Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Judas Priest - Angel също е много лесна Цитирай
checho Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Yo The Real написа: God bless you... Айде още от мен... Metallica - St. Anger Alien Ant Farm - Smooth Criminal U2 - City of blinding Lights от тебе да мине, казваш, още, а? защо не си изтеглиш таблатури за гитар про - в програмата ще виждаш и ноти Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 Ще пробвам. Благодаря! Цитирай
SviStyle Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Yo The Real написа: И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Panteraaaaaaa - Walk!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts