Yo The Real Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 Добър ден. Трябват ми ноти за тези песни Metallica - I Disappear Bon Jovi - Living on a Prayer Има и други, но засега това. И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Цитирай
spineless Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Добър ден. Трябват ми ноти за тези песни Metallica - I Disappear Bon Jovi - Living on a Prayer Има и други, но засега това. И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Ако до сега не си ги намерил: Metallica - I Disappear Bon Jovi - Livin on a Prayer Rammstein - Du Hast Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 (Редактирано) God bless you... Айде още от мен... Metallica - St. Anger Alien Ant Farm - Smooth Criminal U2 - City of blinding Lights Редактирано Август 26, 2009 от Yo The Real Цитирай
spineless Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Judas Priest - Angel също е много лесна Цитирай
checho Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 God bless you... Айде още от мен... Metallica - St. Anger Alien Ant Farm - Smooth Criminal U2 - City of blinding Lights от тебе да мине, казваш, още, а? защо не си изтеглиш таблатури за гитар про - в програмата ще виждаш и ноти Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 Ще пробвам. Благодаря! Цитирай
SviStyle Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 И още едно нещо - ако може да ми кажете лесна песен за учене, която да е по-известна и да е тЬеШка. Тъпо прозвуча, но така е. Мъка. Panteraaaaaaa - Walk!!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts