Додо Публикувано Август 12, 2009 Публикувано Август 12, 2009 School Изтрещял тийн слушащ Kyuss 2 седмици non-stop -> Китара -> Гитар риг(фабричен пресет) -> Рийпър(+малко дилей) = вижте сами. П.П. Джвакам едва-едва из средите на звукозаписа, та ще оценя някой друг съвет . Цитирай
Manolev Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 Изтрещялостта е дала ефекти, доволен съм! Цитирай
bulby Отговорено Август 13, 2009 Отговорено Август 13, 2009 По начина по който си го направил ми иде да изкрещя "I've got a war inside my head" Яко! Цитирай
Додо Отговорено Август 13, 2009 Автор Отговорено Август 13, 2009 Крещи бе, човек, крещи бе, ама ако може само си сложи едно mic-че отпред та да го чуем на записа ! Иначе се радвам, че ви е харесало . Аз лично съм доволен. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Хаха ,станало е супер ,отначало малко ми се губи ,но после с този кардан ми изкара представите за Нирвана от главата :Ддд Цитирай
Recommended Posts