Gnesh Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Може би, темата ми не е за тук, но моля модераторите да ме извинят...и все пак дали според вас - хора, които разбират от барабани, Ринго добър барабанист ли е?
Yves Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 За тогавашните стандарти направо невероятен Предполагам, че на фона на новите поколения барабанисти не изглежда толкова впечатляващо като умения, но все пак, когато човек е пионер в дадено нещо обикновено си остава светило независимо дали някой след това го надмине.
Katsko Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Съвсем не си прав, извинявам се. Точно по тогавашните стандарти не е нищо особено. Не забравяй, че по неговите времена е имало барабанисти не по-малко велики от сегашните топ, ако не и нагоре, защото са били първите. Ще се въздуржа да споменавам имена, но ако се разтърсиш, ще се изненадаш какви дръмери е имало още 50те години. Лично на мен Ринго Стар ми е в една категория с Ларс Улрих, кой както иска да го разбира. Предлагам да спазим добрия тон, за да не замине темата в коша, макар че сама по себе си е ротиворечива...
Sasho_Crasho Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Аз лично не харесвам Бийтълс и нкога няма да ги харесвам вероятно,но Ринго Стар свири по-музикално от 90% от барабанистите на съвремието.Свири изключително и само за музиката,както и пее.Ей на това викам аз елитен музикант. А иначе смятам,че във форума има къде къде по-музикални барабанисти от Ларс Улрих,включвам и автора на предния пост.
eL_NinYo Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Аз не харесвам такива теми Ако искате да коментираме партия на барабаните изсвирена от него или нещо от сорта - ок, но така зададен въпроса..... Тук се намериха хора да кажат, че Стив Гад е некадърен.... Затварям я ! Ако ще дискутираме нещо конкретно - нека се направи нова тема
Recommended Posts