Jump to content
Българският форум за музиканти

Still In The Quantum Lab, Clouds In The Sky


Recommended Posts

Тази музика не се вмества съвсем във форумните редици, без да стърчи малко, но все пак реших да снеса още едно подобно парче. Това е едно от най-бързо сготвените ми по отношение на написване - около час. Беше престояло няколко дни, за да узрее идеята за ефектите и смесването, както и да изчистя избора си като електронен звук. Всъщност, всичко започна в ранните часове на деня преди лягане, докато просто експериментирах със синтезаторите, когато ми проблясна представата за тази мистерия. Залага се преди всичко на изграждане на по-статична атмосфера и внушение за лутане в известна неопределеност. От там и изборът на повечко дисонанс, регистър, хармония, лад... Е, има си загатнати мотиви.

 

ЦЪК

 

 

В тази тема пък може да се чуе нещо по-старо в нов облик, смесено в Израел с хардуер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това малко по-неуталожено от другото, дисонансите и звуковата текстура носят едно леко напрежение, по-скоро неяснота, неопределеност, смътно предчувствие... Ако готвиш албум, трябва да е преходно между части с различен характер, защото въпреки спокойния си ход, няма равновесие. Не бих го заредил в плейлист за медитация :hysterical:

 

Също много добре направено!

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, именно това бе и целта - смес от мътност и известна напрегнатост. :) Двете парчета са наистина много различни и ако останат в един албум, би следвало да има изграден мост помежду им от други. Иначе и двете не са някакви "специалитети", като това е съвсем непретенциозно. :hysterical:

 

Благодаря за слушането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.