Jump to content
Българският форум за музиканти

Дайте съвет за този гаден бруммм


asche

Recommended Posts

:thumbs_up: Здравейте, имам следното запитване ако може да помогнете. Та значи китарата ми е джаксън джи ес 30, ефекта ми е ду хаст, кубето ми е маршал с два говоритела. Има някакъв брум и нещо като лек вятър как мога да отстраня тези два ефекта. Ако някой знае моля да каже. Мерси!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и нещо като лек вятър

 

Откакто сложих PVC дограма на моето спряха всички ветрове от него дори сега не чувам шума от него и през лятото му държи много по хладно :thumbs_up:

 

кубето ми е маршал с два говоритела.

 

Супер ! то верно , че е само едно такова :hysterical:

Редактирано от carnalsoul
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря все пак за съветите ;) Iзвинявайте, че ви занимах с тази тема ама не се сетих, че тинейджърската възраст сте я прескочили и направо сте си станали компетентни. Все пак благодаря на Squier Bulletstr.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да съм в тона на твоя сарказъм, само ще добавя нещо преди да затворя темата ти. Когато се пита за проблем се пише в раздел:

 

Изработки и ремонт

 

Когато се пише тема за проблем се дават следните неща:

 

1. Какво е засегнато от проблема. Марки, модели, всичко.

2. В какво се изразява проблема. Има ли закономерност всяка една проява на проблема и при какви положения се появява.

3. Ти какво си направил, за да диагностицираш проблема и да знаеш, че си го конкретизирал със сигурност и после ние няма да те питаме в страници докато стигнем до правилния вероятен извод.

4. Ти какво си направил, за да отстраниш проблема сам след твоето диагностициране.

 

Такива работи, драги ми Смехурко. И да, много хора тук наистина не са прескочили пубертета... Например аз... Директно влязох в критическата.

Ако пак видя тема от твоя милост, в този дух, без никаква информация вътре и претенции за помощ, много ще се замисля дали да я оставя активна. И умната със квалификациите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.