asche Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Здравейте, имам следното запитване ако може да помогнете. Та значи китарата ми е джаксън джи ес 30, ефекта ми е ду хаст, кубето ми е маршал с два говоритела. Има някакъв брум и нещо като лек вятър как мога да отстраня тези два ефекта. Ако някой знае моля да каже. Мерси!
Icarus Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 За второто - затвори прозореца :hysterical:
carnalsoul Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 (Редактирано) и нещо като лек вятър Откакто сложих PVC дограма на моето спряха всички ветрове от него дори сега не чувам шума от него и през лятото му държи много по хладно кубето ми е маршал с два говоритела. Супер ! то верно , че е само едно такова Редактирано Август 7, 2009 от carnalsoul
asche Отговорено Август 7, 2009 Автор Отговорено Август 7, 2009 Благодаря все пак за съветите Iзвинявайте, че ви занимах с тази тема ама не се сетих, че тинейджърската възраст сте я прескочили и направо сте си станали компетентни. Все пак благодаря на Squier Bulletstr.
IgniteAll Отговорено Август 7, 2009 Отговорено Август 7, 2009 За да съм в тона на твоя сарказъм, само ще добавя нещо преди да затворя темата ти. Когато се пита за проблем се пише в раздел: Изработки и ремонт Когато се пише тема за проблем се дават следните неща: 1. Какво е засегнато от проблема. Марки, модели, всичко. 2. В какво се изразява проблема. Има ли закономерност всяка една проява на проблема и при какви положения се появява. 3. Ти какво си направил, за да диагностицираш проблема и да знаеш, че си го конкретизирал със сигурност и после ние няма да те питаме в страници докато стигнем до правилния вероятен извод. 4. Ти какво си направил, за да отстраниш проблема сам след твоето диагностициране. Такива работи, драги ми Смехурко. И да, много хора тук наистина не са прескочили пубертета... Например аз... Директно влязох в критическата. Ако пак видя тема от твоя милост, в този дух, без никаква информация вътре и претенции за помощ, много ще се замисля дали да я оставя активна. И умната със квалификациите
Recommended Posts