Mindblow. Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Не исках да я пускам, защото не е довършена, но баща ми ме тероризираше да ви я покажа.. И аз се предадох най-накрая click Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Едни от типичните песни, за които пари да ми даваш, пак не мога да ги слушам повече от веднъж, но ти си се справила отлично. Вокалите обаче са ти прекалено сериозни. Трябвало е малко по-мазничко и с носов тембър и изразявай текста. Късно е, чакам те, изпуснат шанс, либоф, тъжно ми е, мечтая си, няма да те видя повече, така хрипчета да има... На места просто излизаш от темата и грешно интонираш, но не защото не можеш да пееш, а защото си личи че се стараеш заради записа. Това трябва да го оставиш назад и да влезеш в героя, който е самотен и в смотано настроение и се самосъжалява. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Едни от типичните песни, за които пари да ми даваш, пак не мога да ги слушам повече от веднъж, но ти си се справила отлично. Вокалите обаче са ти прекалено сериозни. Трябвало е малко по-мазничко и с носов тембър и изразявай текста. Късно е, чакам те, изпуснат шанс, либоф, тъжно ми е, мечтая си, няма да те видя повече, така хрипчета да има... На места просто излизаш от темата и грешно интонираш, но не защото не можеш да пееш, а защото си личи че се стараеш заради записа. Това трябва да го оставиш назад и да влезеш в героя, който е самотен и в смотано настроение и се самосъжалява. Kurt, пак ли не ти хареса бе . Браво на момичето Цитирай
fusion Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Може ли да го качиш във 4shared.com примерно, защото в rapidShare има лимит от 10 сваляния, който е достигнат и не мога да сваля парчето Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Браво ! Няма какво да кажа друго Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Хареса ми, не съм слушал оригинала , пееш яко и ме изкефи че липсват онея издишващи охкания присъщи за Никелбек Цитирай
Wanted Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 страхоте н кавър ...поздравления!!!! Цитирай
W_A_R Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Кефя се на Никълбек и мога да ти кажа, че тоя кавър ме изкърти. Фен съм Цитирай
Recommended Posts