Al Tod Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Привет, колеги Това ми е сефтето в този форум, дано не ви разочаровам от самото начало. За композицията - правена е изцяло с VST, за съжаление. Надявам се един ден да и сложа поне живи китари и барабани. Понеже познавам съвсем малка част от вас да кажа - основно се стремя към хорова и симфонична музика и това би могло да се приеме по-скоро като експеримент, затова бъдете снизходителни Надявам се да оцените повече идеята, звука на всичките ми произведения е много зле принципно. Ето и парчето: http://bg-sonic.com/player.php?pl=playlist...4&work=3021 Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Съвсе-е-ем лекинко в началото напомни на Innuendo. Ако се извирят партиите на живо ще е чувствително по-добре, но като за демо е идеално, но на места ми е почти стандартно, особено в китарата като солиране. Оркестрациите са много трудно нещо. Похвално е, че се занимаваш в тази сфера. Цитирай
lizardman Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Готино е. Има потенциал да звукне много интересно. Успех! Цитирай
vanboy Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 (Редактирано) Внушително,величествено...повлияно от Испания-отново си в класиката. Доста си се потрудил..можеш да си поиграеш повечко с барабаните..един рок-барабанист би ги наредил малко по-различно...иначе невероятна идея-поздравления! Редактирано Август 3, 2009 от vanboy Цитирай
dedomito Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 Като за правено само с ВСТ звучи супер . Готино е . Цитирай
Al Tod Отговорено Август 4, 2009 Автор Отговорено Август 4, 2009 Благодаря за положителните оценки! Вярно е, че има стандартни подходи на места, но е малко недъгаво да редиш соло за китара на квадратчета За барабаните също съм съгласен, дано някой ден да ги тупа някой истински рокаджия, а не прост класик като мен Но съм щастлив, че оценихте идеята като цяло. Отново, благодаря ! Цитирай
Recommended Posts