nonik Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Здравейте ,много се надявам да можете да ми помогнете.Търся да си сваля музика на Ханс Зимер(най вече музиката от филма птица върху жица с Мел Гибсън) но в бг торент търсачките не намирам нищо, можете ли да ми дадете линкове от където да си свалям хубава музика,че от тая чалга аман.Предварително благодаря!
Angelina Sekulova Отговорено Август 9, 2009 Отговорено Август 9, 2009 No-Nick (ако така си искал/а да прозвучи псевдонимът ти), Виждам, че това ти е първият пост, та да си кажа: Този форум обслужва потребностите на хора, които преди всичко правят музика! А най-отгре, като ти се зареди сайта на форума, "светкат и мигат" едни работи, дето се наричат банери. На единия от тях пише, че във форума е забранено да се оставят линкове към пиратска музика и софтуер. И правила има, мини и от там. Иначе, поне по един пункт съм съгласна с теб: аман от чалгата. (Ма това не ти спасява положението.) С приятелски поздрав, Ваш'та леля
Steppenwolf Отговорено Август 9, 2009 Отговорено Август 9, 2009 След поста на Angelina остава само да натургаме катинара. А авторът няма да се мине, ако го мине още един път (не катинара). П.П.: Ех, де чалгата да беше само в музиката...
Recommended Posts