Zlatanov Публикувано Ноември 17, 2005 Публикувано Ноември 17, 2005 кажете в София може ли да се намери такъв и за колко пари... В Икономов е 566 лв. Но бях чел в една тема тука че някъде до НДК можело да се намери за 470 или нещо такова ... бихте ли ме светнали по въпроса .. И бива ли като китарка ? Щото за повече нема пари ... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) От дясната страна на НДК, по стълбичките...Толкова е ф каталога на Ебанец... Съвет: Не се преебвай с таа талпа, събери още малко и си земи нещо читаво. Редактирано Ноември 17, 2005 от st0rmblastt Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 не не взимай такъв ментак. ще съжаляваш Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 не не взимай такъв ментак. ще съжаляваш Т.е. Ibanez = 1000+ Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 не исках това да кажа. мисълта ми беше че конкретно тази китара не Е ХУБАВА. СВИРИЛ СЪМ И ЗНАМ. НО КАО НЯКОИ ПРЕЦЕНИ ЧЕ ЗА НЕГО Е ДОБРА - ДА Я ВЗИМА Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 АЗ пък точно тва имах предвид. Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 (Редактирано) От дясната страна на НДК, по стълбичките...Толкова е ф каталога на Ебанец...Съвет: Не се преебвай с таа талпа, събери още малко и си земи нещо читаво. ами аз едва за тая ще събера .. пък и ме кефи ... ще я пробвам и ще видя ... и още нещо според вас тая китара по-добра ли е от Squier Showmaster, Squier Stagemaster или Stagg ? ако е по добра изобщо няма да му мисля повече ... Редактирано Ноември 18, 2005 от Petrucci Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 st0rmblastt ... брат кажи ми колко точно ше ми излеза ако я зема от НДК ... ти нали си питал с доставка и такива работи ... ??? аре плс кажи :think: Цитирай
npace Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 ми там цените им са според каталозите на Икономов май а те от Икономов ли си зимат ибанците? Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 и още нещо според вас тая китара по-добра ли е от Squier Showmaster, Squier Stagemaster или Stagg ? ако е по добра изобщо няма да му мисля повече ... почти всичко е по добро от скуаер (това си е лично мое мнение де) за стаговете също нищо хубаво не се чува, флойдовете им не са никак хубави, иди пробваи ибанеца и ак ти пасне зимаи го, пък ако повечете кефат скуаерите вземи си още един аз лично бих избрал Ибанеца Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 ми там цените им са според каталозите на Икономов майа те от Икономов ли си зимат ибанците? Не. Гледах я пред месец и нещо-два...462лв. За доставка не съм питал, май тряа да влиза в цената... Има и други китари за тия пари и то по-читави... Цитирай
One_Voice Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 и още нещо според вас тая китара по-добра ли е от Squier Showmaster, Squier Stagemaster или Stagg ? ако е по добра изобщо няма да му мисля повече ... ибанеца трябва да е по добре , нека някой разбиращ каже . за 530 лв. нов - има и някакьв Джаксьн не знам модел Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 Jackson имам като резервен вариант но искам Ibanez пък тоя на външен вид направо цепи мрака ... треа да намеря някой френд от СФ да иде да пита тая цена с доставка ли е ... и направо да ходя да я зимам Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Jackson имам като резервен вариант но искам Ibanez пък тоя на външен вид направо цепи мрака ... треа да намеря някой френд от СФ да иде да пита тая цена с доставка ли е ... и направо да ходя да я зимам Само по картинка да се прехласваш е малко тъпо, не мислиш ли...Не знаеш дали вади очаквания звук, дали ше ти е удобна и т.н. За тия пари има Джаксъни и не само, много по качествени. И се пак, ако я пробваш и те кефи, важно е само тфойто мнение Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 ами звука 100% ще е по добър от този на Скуайера ми ... тъй че мисля че за тея пари нищо по добро няма да си намеря освен ако не е втора употреба ... Цитирай
Recommended Posts