Mindblow. Публикувано Август 1, 2009 Публикувано Август 1, 2009 Нека първо се представя - казвам се Рафаела и съм на 15 години. Занимавам се с музика още от 3-4 годишна, не точно професионално. Наскоро ''сътворих'' песен и реших да я споделя с вас, за да чуя мнение от хора, които разбират от музика. Ъх, ами дано ви хареса джвък Цитирай
fusion Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Значи първо да те посрещнем Здравей, Рафаела на 15 от Ямбол, занимаваща се от 3-4 годишна с музика, пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване в нашия любим Форум След посрещането две думи по това, за което искаш мнение: въпреки кратката продължителност се усещат някои ключови неща относно теб и твоето ниво. И поне сравнявайки го с познати за мен модели говори добре Нормално, правилно написана тема. Само едно нещо ми привлече малко повече вниманието... ти ли пееш? Много приятни вокали. Съвсем дребни криввания на места, но от допустимите. А и като човек, който повишава нивото на детска смъртност като запее нямам право да критикувам пеенето на другите Приятно е! Но ако можеш пусни и нещо друго, дори да не е авторско, искам да чуя как пееш (ако това е твоят глас на записа) Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Здравей, Midblow и добре дошла. В началото си помислих, че ще запееш някаква трактовка на песента "Hijo de la Luna" (мисля че е на група Mecano), но сега като го чух, по-скоро мисля че си фенка на Enya. Парчето е добро, с атмосфера и е добре записано и смесено. Много добре! Пусни го цялото, освен ако няма друг права върху него де. Цитирай
Mindblow. Отговорено Август 3, 2009 Автор Отговорено Август 3, 2009 (Редактирано) Много благодаря за приятното посрещане ! Само едно нещо ми привлече малко повече вниманието... ти ли пееш? Да, мои са вокалите и скоро ще пусна някой мой кавър във форума Редактирано Август 3, 2009 от Mindblow. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Август 4, 2009 Отговорено Август 4, 2009 Не може да се свали парчето повече. Този сървър има лимит - 10 разтоварвания. Пробвай да го качиш и на друго място (4shared примерно). Цитирай
fusion Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Позволявам си да се повторя просто защото ми прави хубаво впечатление: имаш много готина бленда на гласа! Но все пак можеш ли да пускаш малко по-дълги неща? От една минута трудно се разбира нещо, камо ли да се коментира върху това. Цитирай
Mindblow. Отговорено Август 5, 2009 Автор Отговорено Август 5, 2009 Ами аз постнах и един кавър, който не е завършен Не знам ти видя ли го... Цитирай
Jordan69 Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 ...Като за 15 годишна звучиш повече от добре...Идеята е добра и ми се струва че ако намериш подходящ текст,от това парче може да излезе една хубава коледна песен-поне на мен така ми звучиУспех и много хъс занапред Цитирай
Recommended Posts