Jump to content
Българският форум за музиканти

Мила моя майно льо


Recommended Posts

Незнам дали точно тук трябва да поставя въпроса, но ще опитам... :) Търся текста и музиката на превъзходната песен "Мила моя майно льо" или "Песен за Иван Шишман" Намерих клипчета в youtube и vbox, но качеството е лошо и на някои места не се разбира, а искам да взема оригинала на песента, или поне качествен запис, а също така текста и нотите, че да можем да я научим с оркестъра :) .Ако някой може да ми помогне ще съм изключително благодарен :thx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали точно тук трябва да поставя въпроса, но ще опитам... :D Търся текста и музиката на превъзходната песен "Мила моя майно льо" или "Песен за Иван Шишман" Намерих клипчета в youtube и vbox, но качеството е лошо и на някои места не се разбира, а искам да взема оригинала на песента, или поне качествен запис, а също така текста и нотите, че да можем да я научим с оркестъра :cheers2: .Ако някой може да ми помогне ще съм изключително благодарен :cheers:

 

 

Не знам дали си попаднал на това http://www.vbox7.com/play:62e33461 , само инструментал е! поне ще видиш текста. Мисля, че имам аудио вариант на някой от дисковете ми, но още го издирвам. Дано съм помогнала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е оригинала на песента "От кога се е зора зазорила" от филма за цар Иван Шишман. :thumbs_up:

 

http://www.youtube.com/watch?v=pr_ct_aeABs...feature=related

 

Предполагам че нотите може да ги откриете във библиотеката в Разград там кадето е музикалния отдел обикновенно имат и ноти! :)

Редактирано от A-L-A-D-I-N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Мерси много :girl_cray2: едното клипче го бях гледал, но не бях попадал на това с текста :) А за нотите се съмнявам, че ще ги намеря в библиотеката, но ще пробвам :) Благодаря все пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.